Aylin Harink

Aylin Harink

donderdag 12 januari 2012

Voel me weer iets beter.

Afgelopen zondag voelde ik me al wat beter door het infuus. De buikpijnen worden wel wat minder.
De artsen weten nog steeds niet wat het is geweest, een buikgriep of een aantasting van de maag/darmen van de vele chemo's. Ik krijg nu medicijnen voor mijn maag, dat helpt een beetje. Ik drink en eet weer wat beter. Mijn oncologe zei dat ik niet meer mag afvallen want dan krijg ik een sonde. Dat is dan wel balen maar ik blijf mijn best doen om de sonde voor te zijn.
Maandag is de chemo gestart, ben er weer heel erg moe van. Ach, ik ben alweer aan het aftellen, nu nog 6 dagen.
Gisteren ben ik begonnen contact te maken met de klas via webchair. Eerst kwam er een meneer van de KPN langs en die bracht leuke kado's mee,daarna kwam er een installateur. Helaas de geleverde laptop deed het niet,gelukkig hadden de schoolbegeleiders in het ziekenhuis nog een laptop die voor de verbinding gebruikt kon worden. Dit verliep helaas niet goed omdat de netwerkverbinding hier in het ziekenhuis heel slecht is. Jammer...ik zat er al helemaal klaar voor, met headset en al. Ik leek net op iemand van de Mac Donald 's die de bestelling opnam,haha. Ik vond het heel leuk om mijn klasgenoten even weer te zien en dat er wat docenten van mij aanwezig waren en ook mijn thuisbegeleider! Vandaag weer een poging gedaan op contact te maken met school d.m.v de webchair,  helaas ook mislukt. Ik probeer het wel weer als ik thuis ben.

Aylin

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Aylin, fijn om te horen dat je je weer wat beter voelt! Volgens mij doe je hartstikke je best, ik hoop dat t je lukt om de sonde voor te blijven! Wel jammer dat het vandaag ook niet lukte om verbinding te krijgen, ik denk dat t thuis vast beter gaat. Sterkte en zet m op! Groetjes, Willem (de meneer van de KPN).

Anoniem zei

Heej Aylin,

Wat jammer dat het niet gelukt is om contact te hebben met school, maar dat gaat thuis vast betr dan op een ziekenhuis met al die apparatuur. We denken regelmatig aan je hoe het nu met je gaat, en hopen dat je de kaarten die Eva stuurt keurig ontvangt en daarvan kunt genieten. Doe je pappa, mamma en Rowyn de groetjes?

We denken aan je lievie,

Frank, Brenda, Laura en Eva

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Wat fijn om te weten dat je je iets beter voelt! Het zou mooi zijn geweest als het contact met school ook was gelukt maar dat komt thuis vast goed. Heel veel sterkte voor de komende dagen en ik hoop dat je er een paar grammen bij op eet en drinkt dan blijft je die sonde bespaart!

Liefs Ine en co.

Rowyn zei

Hai Ellie
Ik dacht ik stuur jou eens een berichtje op jouw webblog!!
Jammer dat de webchair niet zo goed ging de verbinding altans niet!
Zie je morgen en succes met vandaag! Weer wat grammen/kilootjes erbij eten en drinken zou echt super zijn!!
Zie je gauw!!!
xjes Rowyn

Esther Abbes-Harsevoort zei

Hoi Aylin,
Sterre had het zelfde probleem, we hebben toen de stekker uit de TV boven het bed gehaald, daar zit een klepje achter, die maak je open met een kruiskopschroevendraaier. Er zit een UTP kabel in (vraag maar aan papa), die kun je eruit halen en dan achterin je laptop doen. Lukt dit niet dan zou je ook nog kunnen verbinden via skype. [het mag eigenlijk niet, maar het wordt wel gedoogd zeg maar;-)]
Groetjes Esther