Aylin Harink

Aylin Harink

woensdag 4 januari 2012

Erg ziek...

Aylin is vanmiddag thuisgekomen uit het ziekenhuis Enschede. Sinds nieuwjaarsdag is ze opgenomen met hevige buikpijnklachten. Het bleek dat ze een infectie had en was uitgedroogd.
Oudejaarsavond verliep namelijk niet zoals ze zelf en wij hadden gedacht. Eind van de middag had ze plotseling enorme buikpijn en moest ze steeds overgeven.
In overleg met Groningen moesten we het maar even aanzien, ze had immers geen koorts en gaf geen bloed op. Nadat ze de hele nacht ziek bleef, leek het in de ochtend wat beter te gaan. Helaas begon ze in de loop van de dag om het uur over te geven.
Wij vonden het toen wel genoeg geweest en zijn , in overleg met Groningen, zondag aan het eind van de middag naar het ziekenhuis in Enschede gegaan.

Tjonge, wat is ze de afgelopen dagen ziek geweest. Als ouders was het heel naar om aan te zien. Je voelt je machteloos omdat je weer zo weinig kunt doen.
Ondanks dat de bloedwaardes weer aan het stijgen zijn voelt ze zich nu nog helemaal niet goed.
Ze slaapt veel en drinkt met moeite.
Komende vrijdag staat de volgende 10-daagse chemokuur al weer gepland. Ook al begrijpen we dat het belangrijk is dat het behandelplan doorgaat, toch vragen we ons af of je dit haar aan moet doen, of dat het beter is dat de chemokuur wat later begint.
Vrijdag, voorafgaand aan de evt. kuur, hebben we eerst een controlegesprek met onze oncologe.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Ik vind het erg naar voor je dat je zo ziek bent geweest. Hopelijk gaat het nu weer wat beter. Heel veel sterkte!!

Veel liefs, Carin.

Max zei

He familie, eindelijk weer thuis ook al zijn de omstandigheden voor morgen niet zo goed, ik hoop dat Aylin zich nu weer ietsje beter voelt dan de dagen ervoor en morgen dan maar zien of de kuur door kan gaan. In ieder geval heel veel sterkte en succes morgen.
En Aylin...................kom op je bent een groot Bikkeltje van mij !
Heel veel Knuffels van mij, Maureen en Alice.
Liefs en Knuffels,
Oom Max

Anoniem zei

sterkte

Ingrid

Anoniem zei

en ik ben benieuwd wat ze gezegd hebben en hoe het nu verder gaat.

Lieve Groeten
Ingrid

Anoniem zei

Aylin, wat jammer van deze terugslag! We hopen dat je je gauw weer beter voelt, en zijn benieuwd hoe het nu verder gaat.
Kop op meid! Wij denken aan je.
Groetjes, Fam. Vreeling