Aylin Harink

Aylin Harink

maandag 23 januari 2012

Even bijkomen...

 Sinds afgelopen woensdag is Aylin druk bezig om bij te komen. Ze slaapt veel en is erg moe. Vandaag zijn we in Enschede wezen bloedprikken, de uitslag was dan ook niet verrrassend, de bloedwaardes waren weer heel erg laag. Morgenvroeg gaat ze naar het ziekenhuis Enschede voor een bloedtransfusie, hopelijk knapt ze daar gauw van op.

Ook voor ons als gezin is het belangrijk dat we bijtanken, zeker gezien  in de aanloop naar de grote chemo.
Het is even wennen met de sonde thuis. Ze komt langzaam aan in gewicht, gelukkig! .Ze doet erg haar best, om naast de sonde, zelf te eten en te drinken. Helaas zijn de bloedneuzen weer begonnen, maar met de stollingsmedicatie is dit enigszins onder controle te houden. Sinds zaterdag komt de thuiszorg elke dag weer om haar de neupogen-injecties voor de  groei van de witte bloedlichaampjes te geven.

Van veel mensen horen we dat het heel moeilijk is om een reactie op het blog te plaatsen. een wit veld is een vaak gesteld probleem. Heel jammer dat het niet lukt , het is trouwens een probleem dat  zich regelmatig voordoet bij blogs hebben we inmiddels begrepen.. We weten zo niet wat de oorzaak is en hebben de instellingen wat veranderd. We doen ons best voor zover wij er zelf iets aan kunnen doen, in de hoop dat het nu wel lukt.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat jullie gedaan hebben werkt in ieder geval goed!
Heel veel sterkte de komende tijd.

Veel liefs,
Carin.

Anoniem zei

Aylin, heel veel sterkte en we hopen dat je je gauw wat minder moe voelt en weer een beetje aansterkt. Je bent en blijft een kanjer! Heel veel liefs van Jeroen, Monique, Marthijn en Lucas.

Anoniem zei

Hey lieve mensen,

Het blijft zwaar en spannend ook de komende tijd. Jullie hebben dan ook zeker jullie rust en de tijd nodig om een beetje bij te komen en je voor te bereiden op de heftige tijd die nog gaat komen.
Ik ben blij dat Aylin weer een beetje aankomt. Aylin, ik bewonder je enorm om je kracht en doorzettingsvermogen! Heel veel sterkte en liefs van ons Ine en co.

Anoniem zei

Hoi Aylin en de rest van het gezin,

Eindelijk lukt het weer even een reactie te plaatsen.
De afgelopen week is me dit na een aantal pogingen steeds niet gelukt.
Hopelijk knap je snel weer op na de transfusie en zal ik de ontwikkelingen blijven. Hopelijk lukt het jullie om weer enigzins bij te tanken.

Groet Johan Peddemors