Aylin Harink

Aylin Harink

maandag 16 januari 2012

Toch een sonde...

Gisterochtend heb ik toch nog een sonde gekregen, omdat ik weer meer was afgevallen. Ik at zelf wel goed en deed ook erg me best (nog steeds), maar het was niet voldoende. Ik moest anders voor twee mensen eten... Dat was wel heel erg balen, maar ik weet ook dat dit beter is om weer meer aan te komen. Ook voor de mega-chemo in februari is het belangrijk dat ik weer op mijn gewicht ben.
Het is wel even wennen met zo'n slangetje in je neus en het voelt heel raar, maar dat komt ook goed. Ik ben wel weer ontzettend slap en moe van de chemo 's. Maar woensdag ga ik gelukkig weer naar huis, en wie weet gaat het thuis zo goed dat de sonde er dan al snel weer uit mag. Maar ja, als die dan moet blijven zitten is dat ook niet zo erg.

Om mijn gedachten een beetje van de sonde af te houden ben ik hier in het ziekenhuis begonnen met al jullie kaarten in te plakken die ik heb gekregen. Ik had van Vera, een collega van mijn moeder, fotoalbums gekregen en lijm om ze daar in te plakken, zodat ik er altijd weer naar terug kan kijken. Ik word er heel vrolijk van als ik alle kaartjes in plak en het is leuk om te doen!

Aylin

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Aylin
wat balen van die sonde!! ik vind dat je heel erg hard doorzet en dat vind ik knap
groeten Daan Olthof

Anoniem zei

Lieve Aylin, ahh wat jammer van die sonde... Echt balen, ik hoop dat als je weer thuis bent je flink opknapt ! En nu dan nog eventjes volhouden in het ziekenhuis ! Ik vind het echt knap van je, dat je het elke dag zo goed volhoud en doorzet ! Ik blijf voor je duimen en hopen ! Ik denk elke dag aan je ! Hopelijk zie ik je snel weer ! Nog succes meisje ! Dikke kus Aniek ! Hvj

Anoniem zei

Há die Aylin, Ik heb je vader gesproken en gevraagd hoe ik een reactie moet sturen want tot op heden lukte het me telkens niet; ik doe dus opnieuw een poging en hoop dat het lukt. Je bent nog steeds een kanjer hoor, het valt ook lang niet mee wat je allemaal moet doorstaan. Heb je nog zin in een leuk luisterboek of kan ik je ergens anders blij mee maken? Weet je, ik maak er gewoon een opdracht van: bedenk maar eens eens iets leuks waar je zin in hebt of wat je wilt doen, dan beloof ik je bij deze dat ik het (alleen of samen met anderen) voor je ga regelen. Zo heb je iets leuks waar je over na kan denken. Vind je dat een goed plan?
Heel veel liefs van Janet (moeder van Gijs de Jong)

Anoniem zei

Yes !!! Het berichtje is gelukt !!!
LIefs Janet