Aylin Harink

Aylin Harink

woensdag 25 januari 2012

Hoge koorts

Gisteren ging Aylin voor een bloedtransfusie naar het ziekenhuis in Enschede. Ze was enorm vermoeid en het bleek dat ze ook nog hoge koorts had. Van de bloedtransfusie leek ze wat op te knappen maar  van de koorts is ze weer mega ziek. Het is niet duidelijk wat de koorts veroorzaakt. Ze heeft een heel laag bloedbeeld en een heel lage afweer. Er zijn bloedkweken afgenomen om te kijken of er een bacterie in het bloed zit. Ook heeft ze antibiotica gekregen en moest in het ziekenhuis blijven.

Omdat er voor donderdag de MIBG -injectie en vrijdag scans waren gepland in Groningen, is Aylin vandaag per ambulance vanuit Enschede naar Groningen gegaan. Dit zijn belangrijke scans en weer spannend, maar op dit moment richten we ons vooral  op het overwinnen van de koorts. Zoals het er nu uitziet moet Aylin hier ongeveer vijf dagen blijven.We hopen dat de antibiotica werkt, en dat onze lieve kanjer gauw herstelt.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik hoop dat de kuur snel aanslaat en Aylin opknapt. Heel veel sterkte!

Veel liefs, Carin.

Anoniem zei

Lieve Aylin balen dat je weer in het ziekenhuis ligt ipv thuis lekker thuis. Maar we hopen dat de koorts snel verdwijnt.
Volhouden maar meid. Je kunt het! Ook je ouders en Rowyn !! Volhouden we duimen dat de scans goed nieuws zullen laten zien. Sterkte en een dikke kus
Aniek,Marli,Loes,Cor en Bertina

Anoniem zei

bij veel mensen hoor je dat ze ziek zijn, spugen of keelpijn griep of wat dan ook ..maar waarom jij er ook nog weer koorts bij moet heben...pff niet leuk..denk aan betere tijden..dingen die je leuk vind...dwarrelende sneeuwvlokjes of een lekkere lente zon en als je opgeknapt bent ga je daar weer lekker van genieten...ondertussen veel beterschap..en ook de lieve groeten voor de kanjers om je heen.
Ingrid

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Ik vind het heel verdrietig voor je dat je nu niet thuis kunt aansterken!!! Ik wens jou, je ouders en Rowyn heel veel sterkte!!
Ik hoop dat je nu gaat opknappen.

Liefs en een dikke knuffel Ine en co.

Max zei

Hai Aylin,
Het zit jou ook niet mee he Bikkel, het is maar goed dat je zo'n ontzettende grote Bikkel bent, wij hebben allemaal heel veel bewondering en respect voor jou. Jij bent met recht de grootste Bikkel die ik ken en dat blijft ook zo, aan jou kan iedereen een voorbeeld nemen.
Volhouden lieve Aylin en dan komt het goed !
Groetjes, Knuffels en Kusjes van ons.
Maureen, Alice en oompje Max

Anoniem zei

Hoi lieve Aylin zet hem op! We denken veel aan jouw en je ouders en Rowyn. We hopen dat je weer gauw je energie terug vindt. Reinout Lentink.

Anoniem zei

Hey Aylin, zet hem op! Heel veel sterkte.
Gr. Joost & Manon

Anoniem zei

Hoi aylin,

Ik hoop dat de koorts weer enigzins gezakt is en je je weer wat beter voelt. Ook dat de scans gelukt zijn. Ik ben er wel weer van geschrokken dat dit er weer tussen kwam. Ik blijf voor je duimen en dat je er snel weer bovenop bent.
Groetjes ook aan je ouders en Rowyn.

Johan Peddemors

Anoniem zei

Lieve Kanjer!!!
Helaas loopt het allemaal weer anders dan je verwacht had en gehoopt had.Maar we weten zeker dat je gauw weer opknapt en aansterkt!!!!Volhouden daar en we duimen en branden heel veel kaarsjes voor je!!!
Dikke knuffel voor jou en paps ,mams en Rowyn natuurlijk!!
Liefs,Noey,Rayel,Erik en Silvia

Anoniem zei

Jammer dat het zo loopt en dat je niet lekker thuis kon blijven. We duimen voor je dat de koorts snel weg gaat. Heel veel sterkte voor jou en natuurlijk ook voor Rowyn en je ouders.

Groetjes Monique, Jeroen, Marthijn en Lucas.

Eva zei

Lieve Aylin, heel veel sterkte meisje ! dikkekus.