Aylin Harink

Aylin Harink

woensdag 28 maart 2012

Een beetje genieten...

Afgelopen zaterdag tijdens het mooie weer ben ik wezen fietsen met papa,mama en Rowyn. Dat was even fijn. Mijn doel was om VanderValk Hengelo te halen, het ging zo goed dat ik dacht, ik fiets nog even door naar school. Had ik niet zo goed ingeschat. Dat was wel heel zwaar. Maar het is me gelukt! En ook de rest van de familie...is het gelukt.Rowyn is de enigste van ons vieren die nog conditie heeft. Tjonge wat was ik blij dat ik op de terugweg VanderValk weer zag.

Ik ben ook weer druk bezig met huiswerk maken. Om een beetje bij te blijven. Michael de Waard mijn thuisbegeleider komt mij weer helpen met mijn huiswerk. Ik vind het heel leuk om weer met mijn huiswerk bezig te zijn. Zowel papa, mama, Rowyn en ik proberen weer onze gewone dagelijkse dingen op te pakken. Soms valt dat niet mee. Mama is sinds zaterdag ziek van oververmoeidheid. Maar dat komt wel weer goed; zegt ze.

Dagblad Tubantia heeft gisteren een artikel over mijn klas 2Aa in de krant gezet. Mijn school heeft het filmpje al een tijdje geleden op youtube gezet. De krant vond het een mooi idee dat de klas een filmpje voor mij had gemaakt.  Het is een mooi artikel en een mooie foto. Ze hebben echt dat plekje in de krant verdient!

Vandaag en gisteren ben ik een uurtje naar school geweest. Het is erg gezellig om weer  in de klas te zijn met al mijn klasgenoten. En ik vind het erg leuk om de lessen weer te volgen. Morgen ga ik ook weer even naar school.

Ik ben vandaag ook nog even bij de klas van Rowyn langs geweest. Om de klas te bedanken voor hun  kaart en het boekje dat ze voor mij hebben gemaakt. Echt super lief van ze! Het was ook heel leuk om weer een keer op mijn basisschool te zijn en sommige docenten weer te zien en te spreken.

Mijn bloedwaarde's; de trombo's zijn inmiddels 59, hoog genoeg om de bestraling maandag van start te laten gaan. Ik ga vier weken lang, elke dag van maandag t/m vrijdag naar Groningen voor de bestraling. Ik vind het best wel heel spannend maar ik zie wel hoe het zal gaan.

Aylin

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Fijn dat je al die dingen hebt kunnen doen waar je over schrijft. Hopelijk kun je de komende dagen ook nog van de zon genieten. Heel veel sterkte met de bestralingen. Ik hoop dat je zo min mogelijk merkt van de bijwerkingen.
En ik hoop dat jouw moeder zich weer wat beter voelt.
Groetjes aan je ouders en Rowyn.

Veel liefs, Carin

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Goed om te lezen dat je weer in de lift zit. Het doorzetten heb je deels ook van je moeder en geloof ik er in dat zij er ook wel weer bovenop komt. Het zonnige weer kan hier ook wel goede invloed op hebben. Goed nieuws ook dat een aantal dingen weer lukken.
Succes de komende tijd en de groetjes aan iedereen.

Johan Peddemors

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Fantastisch stuk in de krant hè! Wat fijn dat je al uurtjes op school bent geweest. Wat goed dat je alweer meer hebt gefietst en dat je bliedwaardes goed genoeg zijn.
Ik wens je alvast heel veel sterkte met de bestraling! Natuurlijk ook beterschap voor je moeder.

Lieve groet,

Ingrid Deterink

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Fijn om te lezen dat het weer wat beter met je gaat! en wat super als inderdaad je droomwens in vervulling gaat!!! Lekkerhoor in je hangmatje genieten in een lekker temperatuurtje en natuurlijk wel een lekker ijsje voor handen dan he!? He meisje we wensen je succes met de bestraling! ook een dikke knuffel aan papa en mama en rowyn!!!
groetjes uit almeloooooo

wijnand, Brigit, Jeroen en Thomas

Max zei

Ha Aylin,

Mooi dat je lekker een beetje kunt gaan fietsen en het dan ook nog red t/m school, heel goed.
Je hebt in ieder geval meer conditie dan je vader en moeder haha.
Je had natuurlijk wel even langs van der Poel moeten fietsen voor een beloning maar dat komt wel weer.
Leuk weer even naar school en ook wel heel mooi dat je klas in de krant staat dat hebben ze ook wel verdiend. Jij zit in een "klasse" klas !
Zie je heeeel snel weer en de groetjes aan Rowyn, mams en paps.
Knuffels en Xjes van oom Max
en natuurlijk Maureen, Domi en Alice

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Wat heb je weer een mooi stukje geschreven en wat fijn dat jullie weer een beetje bij kunnen komen samen. Wens je moeder beterschap van mij en heel veel succes volgende week in Groningen! Ik val in herhaling, maar ik heb super veel bewondering voor je familie, maar vooral voor jou. Je bent een kanjer!

Liefs Monique (Jeroen, Marthijn en Lucas)

Anoniem zei

Super dat er weer positieve dingen te melden zijn. Het is fijn dat alle geknok wat op levert. En nu nog de komende weken doorzetten met elkaar. Ook dit kun je Aylin! En de rest van de familie ook. Onze gedachten zijn bij jullie , en hopen en duimen voor je dat het goed gaat komende weken. Dikke kus en knuffel van de Fam. Engberink

Anoniem zei

he Kanjer van onze straat
zal flink duimen dat je wens
uit mag komen jullie hebben het
alle 4 dubbel verdient
zet hem op deze 4 weken
denk aan je
liefs Willie Lansink

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Ik hoop dat het gisteren goed is gegaan? Ik denk aan je. Heb het filmpje van de klas inmiddels bekeken. Wat een ontzettend lief en mooi gebaar! En ook nog superleuk in elkaar gezet, gaaf!
Sterkte voor de komende dagen!

Liefs Ine & co.