Aylin Harink

Aylin Harink

woensdag 21 maart 2012

Nog geen bestraling...


Vorige week ben ik een paar keer wezen bloedprikken. Mijn bloedwaarde's gaan tot nu toe met een slakkentempo omhoog. Helaas zijn mijn trombo's nog steeds te laag voor de bestraling. Gisteren belde de radiotherapeute dat het waarschijnlijk 2 april gaat worden voordat het van start gaat. Zij durft het niet eerder aan.Volgens mijn oncologe is 2 april niet te laat. Aan de ene kant is het wel balen dat het steeds later word maar aan de andere kant kan ik nu ook nog even verder bijkomen. Ook papa en mama moeten heel erg bijkomen van alles! Zij hebben gisteren een officiële klacht over de morfinefout verstuurd naar het UMCG. Ik vind het goed en belangrijk dat mijn ouders dit hebben gedaan.Vrijdag moet ik weer naar Groningen voor controle.

Ik heb al drie keer lekker gefietst toen het mooi weer was, en jawel helemaal naar Hertme! Natuurlijk was ik daarna bekaf maar het word al wat beter.Af en toe maak ik weer wat huiswerk voor school en ik ben ook al weer bezig geweest met het verder inplakken van al jullie kaarten. Het zijn er heel veel, maar het is ontzettend leuk om er mee bezig te zijn! Het leuke is, ik bekijk en lees ze allemaal weer opnieuw!

Afgelopen woensdag zijn vrijwilligers van Stichting "Make a Wish" bij ons thuis geweest.
Een maatschappelijk-werkster in Groningen had mij hiervoor opgegeven. Ik mocht mijn droomwens vertellen, dat is wel super dat je dat zomaar mag zeggen! Mijn allerliefste wens is om in een hangmatje te liggen in een warm land, met witte stranden,een blauwe zee en palmbomen. Even helemaal niks en geen gedoe meer aan mijn lichaam. Dat lijkt me wel wat! Waarschijnlijk gaat mijn wens in vervulling als ik helemaal klaar ben met mijn behandeling. Wat het gaat worden is nog een verrassing. Maar ik kijk er heel erg naar uit!

Vandaag ben ik na een lange tijd weer even op school geweest. Ik heb mijn klasgenoten kunnen bedanken voor hun zelfgemaakte filmpje. Het was super leuk om iedereen weer te zien! Bedankt 2Aa, Mv. Deterink, Mr. Ankoné, Mr. Lentink en Mr. Kok voor de gezelligheid! Volgende week probeer ik elke dag even naar school te gaan. Daar heb ik echt zin in!

Aylin

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hai Aylin!

Naast het baalmoment dat de bestraling niet doorgaat lees ik allemaal leuke en positieve momenten!!! Wat fijn om deze nieuwtjes te ontvangen. Ik vind het super zoals je weer de draad oppakt en probeert er het beste van te maken. Je geniet van de dingen die je wel kunt doen en dat vind ik zo ongelooflijk knap van je! Gaaf dat je weer gefietst hebt en naar school bent geweest. En voor pap en mam en Rowyn ook heel fijn om een beetje bij te komen van de afgelopen weken/maanden. Ik heb bewust nog niet gebeld maar ga het deze week zeker doen!

Liefs en een dikke knuffel Ine en co.

Anoniem zei

Oja,... dat hangmatje tussen 2 palmbomen, die blauwe zee en dat witte strand...... ik zie het helemaal voor me....:-) Ik duim voor jullie dat deze droom gaat uitkomen!!!

x Ine

Max zei

He Bikkeltje,

Wel erg vervelend dat de bestraling nu redelijk lang wordt uitgesteld maar jullie kunnen allemaal nu wel even lekker bijkomen en aansterken.
Daarbij heb je nu ook heerlijk weer om lekker te fietsen en van de natuur te genieten of niet ?
Zo heeft ieder nadeel ook weer een voordeel en dan misschien ook nog na de behandeling naar een "Bounty" eiland ? Als je mij dan maar een bounty puur mee terug neemt haha.
Ook mooi even naar school geweest gezellig kwaken met je klasgenootjes/bandleden haha.
Ik bel vandaag nog wel even lieve Aylin.
Groetjes aan paps, mams en Rowyn.

Xjes en Knuffels van oom Max en aanhang

Anoniem zei

Het zou super zijn als je wens doorgaat. Dat hebben jullie wel verdiend. Heerlijk om naar uit te kijken.
Liefs, Irene de Boer

Anoniem zei

Lieve Aylin!!!
We weten zeker dat jouw wens doorgaat want die heb je wel dubbel en dwars verdiend!!!!!!!Alweer lekker gefietst en naar school geweest, super voor je!!Genieten van de alledaagse gewone dingen weer....je bent een topper!!!!
Dikke knuffel van Noey, rayel, Erik en Silvia