Aylin Harink

Aylin Harink

maandag 6 februari 2012

Mega-chemo dag 1

Ik ben vandaag begonnen met de mega-chemo. Het gaat goed met me. Aankomende zondag zal mijn laatste chemodag zijn, gelukkig vandaag zit dag 1 erop.
Ik lig weer op dezelfde afdeling M2, box nummer 12.
Dit is een isolatiebox, een eenpersoonskamer. Iedereen die binnen komt moet een schort aan en handen wassen. Het is een kamer waar ik de komende weken niet uit mag. Ik mag helaas niet de gang op voor de chemo-toilet of de grote badkamer, want ik heb dit keer een eigen wc en douche op mijn kamer. Wel jammer want dat was altijd wel een "uitje".
Het is een kleine kamer, we hebben het hier maar direct gezellig gemaakt. Ik heb een schemerlampje meegenomen en wat waxinelichthouders met nepkaarsjes . Mama heeft ook bloemen gekocht en we hebben ook nog de feestverlichting en een grote poster van Alex Band mijn favoriete zanger opgehangen. Dan zou ik het toch wel 5 weken vol kunnen houden?... hoop ik...
Weer heel erg bedankt voor jullie lieve reacties op het blog en voor de kaartjes! De kaartjes die ik thuis heb gekregen deze week, heb ik meegenomen en hier opgehangen.

Aylin

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi lieve Aylin,
Je hebt weer wat meegemaakt de laatste weken... maar nu dan toch ook goed nieuws gekregen! Geweldig! Hopelijk is het een opsteker voor je en helpt het jou en pappa, mamma en Rowyn om de komende weken door te komen. We wensen je heel veel sterkte, we denken aan je en blijven voor je duimen!
Lieve groeten uit de straat,
Menno, Kaj, Mark en Judith

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Veel succes met je beenmerg transplant de komende weken, bloemen op je kamer hebben is geen goed idee, ze kunnen schimmels bevatten die inwerken op je lichaam, normaal had de verpleging dit moeten vermelden.

papa van Aron een ex neuroblastoom stad 4 patiƫntje.

Anoniem zei

Hoihoi lieve Aylin,
Wat fijn dat je nog zo'n goed bericht hebt gekregen, vlak voordat je met de grote chemo bent begonnen! Je bent zo'n bikkel, ook deze keer sla je je er weer doorheen. Veel sterkte en zet 'm op de komende weken!
We denken aan jou.
Ook lieve groetjes aan mama, papa en Rowyn.
Jan, Kiki,Tessa en Karin

Anoniem zei

Hoi Aylin, de 1e dag zit er (bijna) op. Aftellen kan beginnen. En misschien kan je wat afleiding vinden in de kleine dingen om je heen in de kaarten en de berichtjes van de mensen die je volgen. Mogen de kaarten die gestuurd worden wel op je kamer komen?
we volgen je!!
liefs en sterke uit hengelo,
Ingrid

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Wat ontzettend fijn dat je tussendoor toch nog even naar huis mocht. En dat je dan ook nog zulk goed nieuws hebt gekregen, fantastisch!
Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd. Op school denken we aan je en ik zal een kaarsje voor je branden.

Lieve groet,

Ingrid Deterink

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Mooi dat je goed nieuws hebt gehad en er al weer een dag op zit.
Succes de komende dagen en dat je er snel doorheen bent. Je hebt het in ieder geval gezellig gemaakt om je heen.
Ik blijf natuurlijk voor je duimen.

Groet Johan Peddemors

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Als ik lees hoe je je kamer gezellig hebt gemaakt, zie ik het al helemaal voor me. Je weet het goed te beschrijven. Alleen met Alex Band had ik even moeite. Het spijt me dat ik het moet zeggen, maar ik had nog nooit van hem gehoord :-/ (te oud, ben ik bang)Dus heb ik zijn naam gegoogled en een filmpje over hem bekeken. Nu heb ik daar ook een beeld bij:-)
Bedankt voor je mooie verslagen.

Groetjes, Carin.

Anoniem zei

Hallo Aylin,

veel succes de komende weken,en
wat doe je het goed, ondanks alle ups en downs die je hebt moeten doorstaan. Een grotere doorzetter bestaat er voor ons niet! Heel veel sterkte en we denken aan jou, Rowyn, Papa en Mama.

Liefs Stijn,Coen,Marleen
Frank en Marion

Anoniem zei

P.s.

Hallo Aylin, 'Mooie verhalen' komt waarschijnlijk raar over. Ik bedoel ermee dat ik veel bewondering heb voor de manier waarop jij schrijft. Je weet heel goed onder woorden te brengen wat er allemaal gebeurt. De gebeurtenissen zijn natuurlijk absoluut niet mooi, maar het is knap dat je daar zo duidelijk over kunt vertellen.
Sterkte!

Groetjes, Carin.

Puck&Aniek zei

Hey lieve meid,
Mooi dat je je nu wat beter voelt en dat je je kamer leuk hebt versierd. We denken veel aan je en hopen je snel op de webchair te zien en dat je snel weer thuis bent! Heel veel sterkte deze 5 weken, we denken aan je! Dikke Kus Aniek en Puck

Marte, Liz, Puck, Sophie, Aniek zei

Voor onze lieve vriendin

Vol angst en ongeloof hoorde ik je verhaal.
Dat jou dat weer moet overkomen.
Je heb al zoveel pijn en ongemak Meegemaakt.
Je zit nu in spanning van wat er komen gaat.
Je ben bang voor de uitslag,
Bang wat ze zeggen gaan.
Bang wat er gebeuren gaat.
Positief denken zal jou de rust schenken.
Sterkte en veel liefs