Aylin Harink

Aylin Harink

zondag 12 februari 2012

De aller, allerlaatste chemodag.......


Ik maakte me best zorgen om al het gedoe rondom mijn chemo's. Daarom heb ik de oncologe gevraagd of zij mijn vragen kon beantwoorden. Vanmorgen is ze geweest. Ze gaf aan dat er nogal wat onduidelijkheden waren geweest, maar dat ik wel de juiste medicatie en de juiste hoeveelheden heb gekregen. Dat was wel een opluchting voor me!! Het was de afgelopen week ook allemaal lastig voor mij om te volgen wat er gebeurde, want er gebeurde namelijk zoooo veel.


Om 18.30 uur vanavond was het EINDELIJK ZOVER ! Mijn allerlaatste chemo zat erin.
Ik ben echt heel blij, maar ik kan het nog niet echt geloven dat dit het einde is van mijn chemobehandeling. Maar ik ga er vanuit dat  ik nooit nooit weer moet. Samen met papa en mama heb ik de  infuuspaal versierd. Ik had slingers, ballonnen en strikjes van Jolanda de verpleegkundige gekregen.
Ik voel me nog redelijk, wel moe en heb soms verhoging. Ik zie wel aan de bloeduitslagen dat het bloedbeeld nu snel zakt. 

Rowyn is vandaag jammer genoeg weer naar huis gegaan. Ze heeft nog wel even lekker kunnen schaatsen met papa op de vijver voor het Ronald McDonaldhuis.

Morgen hoef ik even helemaal niks. Dat is wel even fijn. Ik kan me nu gaan voorbereidden op dinsdag, op de stamcelteruggave.

Aylin

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Gefeliciteerd! Ziet er vrolijk uit met die slingers en ballonnen. Mag je nu al van je kamer, of moet je wachten tot je weerstand beter is?

Fijn dat je duidelijkheid hebt gekregen op de vragen die je had i.v.m. de chemo.

Ik hoop dat je morgen een beetje kunt bijkomen van de afgelopen week.

Groetjes, Carin.

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Super, die versierde infuuspaal! Wat fijn dat je je laatste chemo hebt gehad, wat zul je blij zijn. Heel veel sterkte en succes dinsdag. We duimen voor je!

Liefs Monique Reinerink

Anoniem zei

Hallo allemaal en vooral Lieve Aylin !

En wat fijn dat dit je laatste chemokuur is ! Pffff ...wat een opluchting hè !? Nu maar lekker rustig bijkomen en genieten !Het ziet er in elk geval een stuk vrolijker uit zo n versierde infuuspaal !
Sterkte en succes voor de rest van de behandeling ,meisje ! We duimen met ons allen voor je !
Lieve groetjes en beterschapsknuffels van ons , Margriet ,Erik , Irla , Fleur en Iris.

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Ik heb nog nooit zo'n mooie infuuspaal gezien :-) Wat geweldig voor je dat je de laatste kuur erop hebt zitten en dat je je daar zo goed doorheen hebt geslagen en gelukkig ook geen allergische reactie op dat andere mengsel. We zijn heel blij voor jou dat dit erop zit!!! Morgen de stamcelteruggave, ook weer spannend! Heel veel succes en sterkte een dikke knuffel van ons!

Harry Ine Daan en Pim

Anoniem zei

heel veel lieve groeten
fijn dat dit achter de rug is

fijn dat je zus en papa even konden schaatsen...ik zelf ook weer sinds jaren..en dat is zo leuk en de volgende keer schaats jij mee en iedereen voorbij

ingrid

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Gelukkig dat de chemo erop zit en kan me voorstellen dat je er balonnen aan gehangen hebt de laatste dag.
Ik hoop dat het nu goed gaat met stamcelteruggave en dat het verder ook allemaal een beetje met je gaat. Zet hem op want je bent echt op de goede weg. Groetjes ook aan je ouders en Rowyn. Johan Peddemors

Max zei

He Aylin,
Ik heb nog nooit zo`n vrolijke feest(euh infuus)paal gezien, lekker gevoel he dat het de laatste keer is ?
Wat dat schaatsen betreft, zodra jij weer op de schaatsen kunt staan dan ga ik met je mee schaatsen (dat wordt lachen) maar wel als niemand ons ziet.
Nog heel veel sterkte voor de komende tijd en tot snel Bikkel.
Groetjes en Knuffels van ons allemaal. Alice, Maureen, Domi en oom Max