Aylin Harink

Aylin Harink

zaterdag 12 juli 2014

Goed begin van de vakantie!...

De drie maanden zijn alweer voorbij... Ik heb tussendoor veel leuke dingen gedaan. Een van de leuke dingen was dat ik als afsluiting van dit schooljaar met mijn klas naar Parijs ben geweest. Ik heb hier heel erg naar uitgekeken! Tjonge wat was het een super gevoel toen ik boven op de Eiffeltoren stond, ik heb het maar mooi gedaan!Ik ben blij dat ik dit schooljaar ook over ga. Ik heb een schoolprofiel, richting gekozen. Dat was nog knap lastig (dat is het misschien voor iedereen). Maar ineens moest ik gaan nadenken over mijn toekomst. Dat heb ik nooit gedaan. Gek genoeg werd ik daar heel zenuwachtig van, ik keek nooit verder in voren dan de volgende scan. Ik ben dan wel blij dat ik dan toch een keuze heb kunnen maken.

Vorige week vrijdag 4 juli moest ik weer naar Groningen voor controle. Gisteren kreeg ik de uitslag van de MRI-scan doorgebeld. De uitslag was weer GOED!!! Volgende week vrijdag komt nog de bloeduitslag dat is dus nog even afwachten..  Het wachten op de uitslag was wel weer heel spannend vooral omdat het al een lange tijd goed gaat. Veel mensen om me heen roepen "het komt wel goed" maar ik heb nog steeds geen vertrouwen in mijn lichaam, dat me twee keer in de steek heeft gelaten.
De volgende controle en MRI-scan zijn op 31 oktober gepland. Mijn oncologe stelde voor om dan om de zes maanden de scan en controle te hebben. Dan moet alles wel goed blijven gaan. Maar zover is het nog niet. Ik heb weer drie maand waarin ik weer mijn normale dingen kan gaan doen. En yes, wat ben ik daar weer blij en dankbaar voor. 

Vorige week kwamen twee meisjes van een andere school bij me langs. Ze hadden een werkstuk gemaakt over hoe het is om kanker te hebben. Juul en Lynn, ik vind het bijzonder dat jullie hierover een werkstuk hebben gemaakt!

Over twee weken word ik 16 jaar. Hier kijk ik ook erg naar uit!

Ik heb al een week vakantie van school maar met dit goede nieuws begint mijn vakantie pas echt goed.

Ik wens iedereen een fijne zomervakantie toe!

Liefs Aylin

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik lees al heel lang anoniem mee zonder woorden. Maar nu toch even zeggen dat je er super goed uitziet en een hele fijne verjaardag. Sweet sixteen... dik verdiend! :-D Gr Marleen

Anoniem zei

Aylin, wat sta je prachtig op de foto zo voor de Eiffeltoren!!
Wat fijn dat de uitslagen weer goed zijn. Nu kun je echt gaan genieten van je vakantie.
Geniet er lekker van, natuurlijk ook voor Rowyn en je ouders!

Groetjes,
Ingrid Deterink

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Wat een gebeurtenissen allemaal: Parijs, een schoolkeuze maken, horen dat als alles goed gaat, je van 3 naar 6 maanden gaat.... Ik kan me voorstellen dat het nog wel even duurt voor je echt weer vertrouwt op je lichaam, maar gelukkig geniet je ondertussen van alle dingen die je nu kunt doen.
Een hele fijne vakantie gewenst!!

Veel liefs, ook voor Rowyn en je ouders!!

Carin

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Inderdaad een goed begin van de vakantie en nu op naar je 16-de verjaardag. Krijg je dan ook een bromfiets van je ouders? Veel plezier samen de komende tijd.

Groet Johan Peddemors

Anoniem zei

Hoi Aylin,
We waren alweer aan het duimen voor een goede uitslag en gelukkig, weer goed nieuws! Helemaal super! Geniet lekker verder van je zomervakantie en alvast een hele mooie 16e verjaardag! Groetjes aan jullie allemaal! Mark, Judith en kids

Anoniem zei

Hoi hoi Aylin,
Wat geweldig nieuws! Het blijft zo ongelooflijk spannend, iedere keer weer... Geniet!!!
Lieve groet, Greetje (moeder van Emma)