Aylin Harink

Aylin Harink

maandag 5 augustus 2013

Vakantie

Afgelopen weken heb ik al lekker van mijn vakantie genoten, gewoon met lekker niksen en leuke dingen doen. Fijn buiten zijn met dit mooie weer, veel boeken lezen achter in onze tuin. Ook ben ik samen met Rowyn heel onverwachts naar een concert van Ilse de Lange in Hertme geweest, met dank aan buurvrouw Ilse. Heb geshopt met vriendinnen en Rowyn. Met opa en oma ben ik naar Zutphen geweest. Uit eten met vrienden en familie.Heel gezellig en super dat ik dit weer allemaal kan doen! En ik ben van plan om nog veeeeeeel te gaan genieten!

Ondertussen ga ik wel 2 keer in de week naar de fysio, mijn conditie word beter. Jacomine mijn fysiotherapeute brengt veel afwisseling in de training, dat is leuk. Ben o.a. aan het oefenen om de afstand naar school straks dagelijks te kunnen fietsen. Ik ben al minder vermoeid dan een tijdje geleden.

25 juli heb ik mijn verjaardag gevierd. Dat was fijn en heel bijzonder! Voor alle felicitaties die ik heb gehad, dank je wel! Rowyn was 2 dagen eerder jarig dan ik, dus we hebben er een mooie partyweek van gemaakt.Ik heb ook meegewerkt aan een artikel voor Villa Joep. Ben blij dat ik dit voor Villa Joep heb gedaan.

Tijdens mijn laatste gesprek met mijn oncologe heb ik aangegeven dat ik eigenlijk wel heel graag mijn VAP-catheter er uit wil hebben. Dit mocht want mijn laatste behandeling was ongeveer 9 maanden geleden. Vandaag had ik een afspraak in het UMCG en had een gesprek met de chirurg en anesthesist. Helaas weet ik nog niet wanneer ik geopereerd word...ze hebben mij op de wachtlijst gezet. Ik zou het nog wel graag in de vakantie willen .Ik ben wel heel blij dat de VAP eruit mag, dan heb ik dat ding ook weer uit mijn lichaam en heb ik weer iets afgesloten ;)!!

Aylin

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha El Positivo,

Zo, jij bruist weer van de energie! Heerlijk. Fijn, hè dat je weer dingen op kunt bouwen en af kunt sluiten? Ik ben heel blij voor je. Hopelijk kan dat vreemde ding ook weer gauw uit je lichaam en ben jij weer helemaal van jezelf.
Ga zo door, meid.
Liefs, Irene

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Ik ben blij om te lezen dat het zo goed met je gaat. Ongelooflijk wat je allemaal weer kunt!! Fijn dat je zo kunt genieten. Ik duim voor je dat je snel aan de beurt bent voor de operatie. Nog veel vakantieplezier!!

Veel liefs, Carin