Aylin Harink

Aylin Harink

zaterdag 6 juli 2013

Hoera, hoera!


28 juni moest ik naar Groningen voor de MRI-scan en bloedonderzoek. Er was even een discussie daar over de contrastvloeistof via mijn VAP. Ik heb een VAP van voor 2012 dus een oudje. En niet zo'n nieuwe powerVAP van nu. Ze waren bang dat mijn VAP het niet zou aankunnen. Was een vergissing want de vloeistof van de CT-scan mocht er niet door. Die scan had ik dus niet. Het was een lange dag...en een hele lange week van wachten op de uitslagen. Veel stress dus. Gisteren kreeg ik de uitslag. Het was SUUUPER!! Ik ben zo ontzettend blij en opgelucht! Zowel de scan als de bloeduitslagen waren goed. Ik hoef pas over 3 maand weer te komen in Groningen. Ergens in september zal de volgende MRI-scan zijn. Het goede nieuws voelt zo goed. Want de afgelopen 4 jaar was het altijd negatief rond deze tijd. De maand juli voorspelde nooit wat goeds voor mij. Het word nu een mooie zomer, ik heb weer even. Ik probeer vooral te genieten van elk moment. En ik kijk uit naar mijn verjaardag over 3 weken. Ik word dan 15. Niets is van zelfsprekend dat weet ik maar al te goed, ik vind het bijzonder dat ik dat mag worden!

Aylin :)  

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Geweldig nieuws!! Ik ben superblij voor jullie allemaal. Ik hoop dat je een heerlijke zomer hebt.

Veel liefs en groetjes voor jou, Rowyn, Kum en Emiel

Anoniem zei

Sorry, m'n naam vergeten :\

Veel liefs en groetjes van Carin dus ;)

Anoniem zei

Wat een heerlijk nieuws! Geniet van de zomer, dat heb je verdiend! Liefs, Kay en familie

Anke zei

Super, supeeeer, supeeeeeer!! Ik ben kei blij dat je resultaten van de scans en het bloed goed waren! Doe maar een vreugdedansje!! :-)

Lieve Aylin, geniet van deze mooie zomer en ga maar eens goed uit de bol op je verjaardag. Ik wil je nu al een hele gelukkige verjaardag wensen! En zoals je zelf zegt, voor ons zijn deze momenten niet zo vanzelfsprekend. Genieten, genieten en genieten nu het kan.

Toi, toi, toi voor je scans in september. Ik heb dan ook terug mijn controles. En we gaan terug voor goed nieuws hé?! :-)

Veel liefs,

Anke

Marcel zei

Ha die Bikkel,
Jij wordt niet alleen 15 maar ook nog wel 85 want jij bent zo`n sterke Bikkel(tje) dat jou dat wel gaat lukken.
Tot snel weer !
Groetjes oompie Max en natuurlijk iedereen die daar bij hoort haha.

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Wat een fantastisch nieuws!!!!
Geniet volop van deze zomer!

Lieve groet,
Ingrid Deterink

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Wat geweldig!! Ik ben echt super blij voor jou. Geniet van de zomer en van je verjaardag. Ik weet zeker dat er nog veel zullen volgen, je bent een ontzettende bikkel!

Lieve groetjes en een hele dikke knuffel van Monique (Jeroen, Marthijn en Lucas) xxx