Aylin Harink

Aylin Harink

dinsdag 10 juli 2012

Greifswald ; tweede kuur...


Afgelopen woensdag ben ik even bij mijn oude basisschool langsgeweest.  De school heeft namelijk een geweldige statiegeldactie gehouden. Ik heb niet de hele school kunnen bedanken maar ben wel even in de klas van Rowyn geweest. Morgen kan ik er niet bij zijn als het bedrag officieel word bekend gemaakt, maar de  "Stichting Allen4Aylin" zal er wel zijn om het in ontvangst te nemen. 
Lieve leerlingen, leerkrachten en ouders van basisschool "de Hooiberg" ontzettend bedankt!

Sinds zondag zitten we al weer in Greifswald, het was weer een lange rit er naar toe. We verblijven de eerste week weer in het Elternhaus. Zondag was ook de laatste dag weer van de 14-daagse 
Vit.A-zuurtherapie.
Ik heb maandag enorm opgezien tegen het bloedprikken maar gelukkig....het ging in 1 keer goed.
Gisteren ben ik weer begonnen met de IL2 injectie. Ik heb er iets minder bijwerkingen van dan de eerste keer. Ook heb ik weer een EEG gehad.
Ik ben nog steeds erg moe en lig veel in bed, heb nog pijnsteken in mijn benen en kom niets aan ondanks dat ik redelijk eet.
De artsen denken dat door de vorige kuur mijn maag is aangetast en daarom hebben zij mij nu medicijnen gegeven om mijn slokdarm en maag te beschermen. Ook krijg ik druppels om mijn eetlust op te wekken. (het zal mij benieuwen of het helpt).
De haren van mijn wenkbrauwen en wimpers beginnen uit te vallen, dat was wel even raar maar volgens de artsen kan dit voorkomen. Gelukkig valt mijn hoofdhaar nog niet uit.

Ook al is de verbinding hier slecht we proberen elke dag te skypen met Rowyn, het is leuk om elkaar dan te spreken en te zien. Ik hoop zo dat ik me een beetje redelijk blijf voelen en dat ik vrijdag mee kan naar Borne om bij de musical van Rowyn aanwezig te kunnen zijn. Het is wel een heel gereis heen en weer, maar het leek ons ook wel leuk voor Rowyn. Vrijdag is dan ook de laatste schooldag voor Rowyn en kan ze zondag weer met ons mee naar Greifswald.

Aylin

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Wat super dat je alweer een bericht op je blog geplaatst hebt. Ben elke dag weer benieuwd of er al nieuws van je is en vandaag is dat dus zo, bedankt!
Ik ben blij dat de bijwerkingen wat minder zijn. Wat ontzettend balen dat je niets aankomt. Ik hoop dat de medicijnen om je maag te beschermen aanslaan en dat je op de druppels enorm gaat eten zodat je weer een beetje spek op je botten krijgt :-) En ik hoop (wat hoop ik veel of niet?) dat je vrijdag aanwezig kunt zijn bij de musical van Rowyn. Ik kan me voorstellen dat jullie dat niet willen missen! Heel veel sterkte met deze kuur en groeten en liefs ook voor Emiel en Kum,

Ine en co.

Familie Blom zei

Lieve Aylin,

We hopen dat je goed door de tweede kuur heen komt, zonder al te veel bijwerkingen. We denken veel aan je en wat ben je toch een lieve meid dat je ook zo veel aan andere zieke kinderen denkt. Je bent echt een kanjer weet je dat!!
We gaan en vechten er met z'n allen voor.

Groetjes van de Blommetjes en een dikke knuffel van Thijn!!

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Ik blijf duimen dat deze 2e kuur minder akelig zal zijn dan de 1e.
Hopelijk helpen de medicijnen voor je slokdarm en maag.
Elke keer weer bewonder ik de manier waarop je schrijft: de downs, maar ook de ups en er is altijd aandacht voor de mensen om je heen.
Heel veel sterkte! Natuurlijk ook voor jouw ouders en voor Rowyn. Fijn dat ze skype hebben uitgevonden. Hopelijk zijn jullie morgen weer samen.

Veel liefs, Carin

Anoniem zei

Ja wat een gereis...nu zeker geen taxi...ik hoop dat je niet zo ziek zut worden en dat je niet gaat afvallen
heb je de muscical hebt gezien.

sterkte voor jullie
gr Ingrid