Aylin Harink

Aylin Harink

zondag 10 juni 2012

Eerste week behandeling zit erop.Hé gelukkig, er is al weer een week van mijn behandeling voorbij! Vrijdag heb ik de laatste Il2-injectie gehad voor deze week, dus heb ik in het weekend even niks. Ik voel me dan ook veel beter, dat is wel fijn! Maar ik dacht, yes laatste spuit gehad...maar nee...waren we net weer terug bij het Elternhaus werden we opgebeld dat er niet voldoende vloeistof in de spuit zat. Dus konden we weer terug naar het ziekenhuis voor nog een spuit. Dat was wel balen. Door de injectie's voel ik me ongeveer 4 uur daarna helemaal niet lekker. Ik slaap veel en heb dan flinke koorts en grote rode,opgezwollen plekken op de plek waar ze me hebben geprikt. Ook heb ik dan spierpijn, maar dat zakt allemaal gelukkig weer af door de paracetamol.

Morgen word ik opgenomen en begin ik met de antibody's en weer met de Il2-injectie's. Ik vind het spannend hoe ik op de antibody's zal reageren. De oberartz zei dat ik me maar vast moest voorbereiden dat ik me heel ziek zal voelen. Het is bij ieder kind verschillend en ach ja, ik weet dat ziek zijn bij de behandeling hoort. Ik hoop ook dat mijn Vap het morgen doet, ze hadden hem alweer getest en hij gaf niet voldoende bloed terug. Dus gaan ze morgen mijn Vap gebruiken voor de antibody's en krijg ik een infuus in mijn arm voor bloedafname.

De hele week was er al voetbalversiering in de kliniek. Dat was wel grappig want er zijn hier allemaal kinderen uit verschillende landen, ieder kind hier mocht zijn eigen vlag schilderen. Helaas Nederland was al gedaan... Voor de rest is het hier dan ook helemaal in het Duits versierd, ook in de stad. Ik vond dat ik dan ook maar even met mijn oranje hoedje voor Nederland moest juichen in en rond om het Elternhaus. Helaas heeft dat niet geholpen.
Dit weekend is het mooi weer hier. Gisteren zijn we nog even de stad  in geweest, het lijkt op Deventer alleen je hebt alles wel snel gezien. Het is kleiner dan het centrum van Hengelo.

Ik heb al wat kaartjes gekregen uit Nederland, ik neem ze morgen mee naar het ziekenhuis en hang ze daar in mijn kamer. Bedankt, het is altijd weer leuk om ze te krijgen.

Aylin

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Je ziet er mooi uit in je oranje outfit! Het zal wel een bonte verzameling zijn daar, met al die nationaliteiten. Gelukkig heb je nu even een adempauze. Ik hoop dat het bij jou gaat meevallen met de bijwerkingen van de antibody's. Sterkte!!

Veel liefs, Carin

Anoniem zei

Hoi , Lieve Aylin en familie !
Heel veel succes en sterkte en wat een mooie oranje hoed ! Mooi ! Fijn dat je zelf vandaag weer een heel stuk op je blog kon schrijven ! En ik zoe ook dat je straalt op de foto "s ! Super.
We denken veel aan je en volgens mij op het Montessori ook !
Fleur wacht vol spanning op de uitslag van het eindexamen ... donderdag en ze heeft echt geen flauw idee of ze geslaagd is .
Groetjes aan allemaal en een knuffel van ons !
Lieve groetjes en zet em op ,kanjer !
Margriet en Erik , Fleur ,Iris en Irla.

Anoniem zei

Hoi Aylin, Emiel en Kum,

Hier weer even een berichtje van mij. Goed om de ontwikkelingen te lezen en ondanks dat jullie ver weg zitten denk ik regelmatig aan jullie.De zgn. kop is er nu af en dan gaat het echt beginnen. Ook goed om te zien dat jullie ook de aandacht voor oranje kunnen hebben. Die oranjehoed staat je overigens goed Aylin, hopelijk draagt het toch bij voor beter voetbal voor de komende tijd.

Groet Johan Peddemors.

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Wat fijn dat je zelf weer een berichtje op je blog kunt schrijven en je ziet er mooi uit in je oranje outfit!
Hopelijk vallen de bijwerkingen van de behandeling mee. Heel veel sterkte deze week! Natuurlijk ook voor je ouders.

Lieve groet,

Ingrid Deterink

Anoniem zei

lees jullie berichte weer met volle verbazing..een film hier overzou in meerdere delen moeten zoveel maken jullie mee.en altijd weer de positieve dingen blijven zoeken. Grote bewondering heb ik hiervoor..ook blijven we positieve gedachte naar jullie sturen.

lieve groet Ingrid
kanjers!!!!

Anoniem zei

Hey lieve Aylin,
Gelukkig dat je eerste week erop zit, en dat je er redelijk goed doorheen bent gekomen. Nu de volgende spannende fase. We denken veel aan jou, en vinden jou een kanjer, hoe positief je de behandelingen doorstaat! Goed te zien, dat het daar in Duitsland ook een beetje oranje gekleurd is! Hopelijk doen de Nederlanders het goed morgenavond! Jij gaat toch ook kijken?
Succes deze week!
Groetjes, Jan, Kiki, Tessa en Karin

Maud van Hamersveld zei

Beste Aylin,

Gewoon even een knuffel van mij. Deze verdien je!

Groet van Maud.

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Ik sta telkens weer versteld van jouw veerkracht. Jij juicht voor Oranje en ik juich voor jou, je bent voor mij een Kampioen!
Ik ben heel benieuwd hoe je op de antibodys reageert...spannend voor jou en je ouders. Ik denk aan en duim voor jou/jullie!

Liefs Ine