Aylin Harink

Aylin Harink

donderdag 6 oktober 2011

Opname i.v.m. chemokuur..

We hebben alles weer ingepakt voor de volgende chemokuur in Groningen. Rond 12.00 uur rijden we weg. Om14.30 uur is Aylin door de MIBG-scan gegaan. (Dit duurde ongeveer 1 uur waarbij ze heel stil moet liggen.)
We worden een beetje zenuwachtig. De eerste scans na de chemo's zijn nu geweest.....
De scan-uitslagen worden s'middags nog besproken door de Oncologe en Radioloog. Wij krijgen de uitslag w.s. pas vrijdagmiddag.
Rond 15.30 uur zijn we weer op de vertrouwde afdeling M2. Het is bij binnenkomst erg druk en er is nog geen bed vrij voor Aylin.
Even na 18.00 uur is er plek op een 2-persoons kamer. Dit keer is het kamer 6, daar heeft Aylin nog niet eerder gelegen.

Van een verpleegkundige horen we dat Aylin een N8-kuur krijgt, en dat deze kuur 10 dagen duurt !
Wij hebben hier wel steeds rekening mee gehouden, maar als het dan word bevestigd, voelt het als een loodzware molensteen om onze nek.
Ook al hebben we de uitslag van de scans nog niet gekregen, we kunnen aan de ingeplande kuur wel opmaken dat de vorige chemo's niet, of te weinig hebben gedaan. Anders had ze wel een N5-kuur gekregen (een kortere kuur).
We zijn van slag.  Aylin is stilletjes.
Lang kan ze er niet over nadenken, 's avonds word haar Vap al weer aangeprikt zodat ze morgenvroeg op tijd kan beginnen met de kuur.
We kunnen allemaal moeilijk slapen. Er spookt veel door onze hoofden....

Geen opmerkingen: