Aylin Harink

Aylin Harink

maandag 17 oktober 2011

De 10 dagen zitten er op!

Yes, ben weer thuis! Heb vanochtend lekker lang uitgeslapen. Ik heb veel kaartjes gekregen in het ziekenhuis en thuis. Ik keek in het ziekenhuis graag uit naar post, daar werd ik altijd erg vrolijk van! 
Ook met de reacties op het blog,cadeautjes en de smsjes van jullie allemaal ben ik heel blij! Zelfs van mensen die mij eigenlijk nog nooit hebben ontmoet, echt super lief/speciaal!

Ben heel blij dat ik me deze lange kuur van 10 dagen redelijk gevoeld heb. Maar ik heb die dagen veel moeten denken aan een meisje ook van 13 jaar, die in een kamer naast mij lag. Ze schreeuwde het elke dag uit van de pijn, en had te horen gekregen dat ze niet meer beter werd. Ik was hier wel even heel erg van geschrokken... het gaf me een raar gevoel... ik bleef bidden, hopen, op wonderen voor dit meisje, mezelf en voor alle kinderen in dit ziekenhuis!

Woensdag ging papa weer terug naar huis voor Rowyn. Donderdagavond kwam tante Syl even langs, dat was gezellig! Vrijdagmiddag kwamen Rowyn en papa weer terug, dat was fijn. De laatste drie dagen heb ik een andere chemo gehad dan in het begin van de week. Elke dag werd ik dan even losgekoppeld van het infuus, en mocht ik eindelijk even rondlopen over de afdeling. Dat was wel weer even wat anders dan alleen maar liggen in mijn bed. Het voelde fijn om niet meer vast te zitten aan de paal. Ben zelfs even beneden in de hal van het ziekenhuis geweest in de rolstoel. Het is super om weer thuis te zijn samen met papa, mama en Rowyn!

Aylin

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hai Aylin,

Ben blij dat je weer thuis bent. En we bidden en hopen allemaal met jou mee.

Liefs,
Irene de Boer

Anoniem zei

Hoi Aylin,

wat fijn dat je dit weer gehad hebt, ik heb zoveel bewondering voor jou.
Groetjes ook aan papa mama en Rowyn.

Liefs Jeannine.

Anoniem zei

Hoi Aylin
Wat fijn dat je weer thuis bent en dat je deze kuur goed hebt doorstaan! Je bent een supertopper! Wij hopen en bidden met jou mee voor dat meisje in de kamer naast jou, alle andere kinderen en voor jou!!!
Hopelijk kunnen we gauw een keer aankomen. Daan en Pim hebben een speciaal kadootje voor je gekocht.
Liefs Ine en co.

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Fijn dat je weer thuis bent en dit weer even achter de rug hebt.
Wat mooi dat je ondanks je eigen situatie dat je weer dagenlang aan de chemo lag begaan bent met het meisje naast je.
Geniet maar van de tijd die je thuis bent samen met Rowyn en je ouders.

Groetjes Johan Peddemors

Anoniem zei

Ha lieve Aylin,

Wat ontzettend fijn dat je weer thuis bent en zo lekker hebt uit kunnen slapen. Ik hoop dat dat je goed doet.
Wat naar voor dat meisje naast je. Ik kan me voorstellen dat je aan haar denkt en dat je hoopt en bidt voor haar en alle andere kinderen daar. Dat is ook zoals je bent, het past bij jou. En daarom zal ik, en met mij velen, bidden en hopen voor jou!
Lieve Aylin, Rowyn, Kum en Emiel, sterkte, en geniet lekker samen thuis.

Liefs,
(juf) Els

Anoniem zei

Ha die Aylin
reuze fijn dat je weer bij ons thuis
aan het hoefblad bent
denk veel aan je
gr aan papa en mama en Rowyn
Willie nummer 60