Aylin Harink

Aylin Harink

zondag 23 oktober 2011

ControleAfgelopen vrijdag ben ik weer naar Groningen geweest voor controle.
Mijn bloedwaarden waren gezakt.We hebben nog even in de stad Groningen rondgelopen Jammer genoeg was ik na twee winkels al mega moe.
Ik heb dinsdag weer een spuit gehad voor de witte bloedcellen dus ik hoop dat daardoor die bloedwaarde weer omhoog gaat. Dinsdag was wel een baaldag. Door verwarring bij de apotheek had ik de verkeerde spuit gekregen, dat was wel even spannend want ik moest die dag gespoten worden,en na veel geregel en gebel kreeg ik s' avonds toch nog de juiste spuit..
Vrijdagnacht en zaterdagavond kreeg ik weer flinke bloedneuzen. Papa en mama hebben s' nachts met de dokter in Groningen gebeld. Ik kreeg medicijnen voor het stollen, waardoor het bloeden minder werd. Gelukkig  hoefde ik niet opgenomen te worden in het ziekenhuis in Enschede.

Vrijdag 28 oktober begint de volgende chemokuur weer van 10 dagen. Ik  ben vast aan het bedenken wat ik zoal kan gaan doen in het ziekenhuis. Ik hoop dat ik  me weer net  zo redelijk  voel tijdens de chemokuur als de vorige keer..
2 november moet ik door de MRI, maar dan ben ik al in Groningen voor de chemo (word dan even weer losgekoppeld van de chemo om door de MRI te gaan). Voor de chirurgen is het belangrijk dat ze zo snel mogelijk informatie hebben over hoe het er nu in mijn buik uitziet. Waarschijnlijk zal ik ergens in november worden geopereerd. Dat is wel snel, aan de ene kant wel fijn maar ik zie er ook wel tegenop.

Ik ben deze week lekker bijgekomen thuis, .. Het was leuk om bezoek te krijgen van familie. Aniek is donderdag ook nog even gezellig langs geweest. Ik heb verder niet zo heel veel gedaan;  uitslapen, lekker eten,wat huiswerk gemaakt,  en gewoon  wat genikst! Ik probeer deze week nog wat uurtjes naar school te gaan, lijkt me leuk!

Aylin

5 opmerkingen:

Max zei

Hai Aylin,
Bij alle tegenvallers ook nog weer een bloedneus maar gelukkig kon je er nu mee thuis blijven.
Wat ik het van jou het meest wonderlijke en ontzettend sterk vind is je altijd positieve en sterke instelling.
Jij bent en blijft mijn Bikkeltje !
Groetjes en Knuffels van je Oompje Max
Ook de groetjes van Maureen.

Ingrid Deterink zei

Ha Aylin,

fijn dat je ondanks alles vandaag weer even op school was. En altijd even vrolijk en opgewekt. Echt top, hou dit vast!!!!

Ingrid Deterink

Anoniem zei

Hoi Aylin,
Wij wensen je heel veel sterkte voor a.s. vrijdag en de dagen/weken die volgen in Groningen. We denken aan je en volgen je via dit blog. Indrukwekkend en heftig wat je allemaal doormaakt. Je bent een heel dapper meisje.
Knuffel, Menno, Kaj, Mark en Judith
nummer 44

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Heel veel sterkte in Groningen. Ik hoop dat de tijd snel voorbij gaat.

Groetjes, Carin.

Anoniem zei

ha Aylin
willem en ik wensen je veel sterkte toe
we denken en praten veel over jou
je bent een Kanjer
lieve groet willem en Willie
nummer 60