Aylin Harink

Aylin Harink

zondag 27 oktober 2013

VAP eruit!

Vrijdag was het dan zover, mijn VAP mocht eruit. Ik heb deze VAP nu ruim 2 jaar gehad. We moesten ons al vroeg melden in UMCG. Ik kwam op de afdeling M1 te liggen, was wel even weer wennen op zo'n afdeling te zijn. Uiteindelijk was ik rond 11.30 aan de beurt. De operatie ging goed, alleen mijn VAP zat wel erg vast dus het werd wel even spannend zei de chirurg, maar het is gelukt! Ik ben zo blij dat dat ding er nu uit is! Toen ik wakker werd op de uitslaapkamer had ik haast geen pijn en mocht ik snel weer naar de afdeling.Ook was ik dit keer niet misselijk van de narcose, meestal was dit ook wel anders. Heel fijn dat het eens een keer allemaal super is verlopen. Rond vijf uur mocht ik naar huis. Het was een lange dag en op de terugweg werden we gebeld door het ziekenhuis dat de bloed (metanefrinewaarden)- en urineuitslagen van 11 oktober goed waren. Dat was een mooi cadeautje, dat die dag nog mooier maakte.

Ik heb na een lange tijd ook Anne-Marie en Lucy weer ontmoet, zij zijn de pedagogische medewerksters die er ook waren toen ik 4 jaar geleden voor het eerst in het ziekenhuis kwam. Zij hebben mij begeleid bij mijn eerste operaties. Dat was bijzonder. Het is mooi dat ik nu een keer voor een andere reden dan voor mijn ziekte in het ziekenhuis lag, yes het ding is eruit, ik heb weer iets afgesloten!

Aylin

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Fijn dat je nu van de VAP bent verlost. Gelukkig ging het allemaal goed!! En ook de andere uitslagen ok :-) Gefeliciteerd!!

Veel liefs, Carin

Anoniem zei

Super goed nieuws weer! Weer een mijlpaal, Aylin! En wat fijn dat je nog meer goede uitslagen kreeg, ik ben echt zo blij voor jou, kanjer! Heel veel liefs van Monique Reinerink xxx