Aylin Harink

Aylin Harink

dinsdag 30 oktober 2012

Start vijfde kuur...

Zondag de 21ste zijn we weer weg gegaan naar Duitsland. Rowyn ging ook mee want ze had herfstvakantie.  Dus dat vond ik heel fijn! Alleen was Rowyn een paar dagen daarvoor van de fiets gevallen en had haar vinger gebroken…dus kreeg ze haar hand in het gips. Ook was papa grieperig geworden… Of te wel het was hier een ziekenboeg. We waren uiteindelijk redelijk vroeg aangekomen bij ons zomerhuisje.  Dat was wel mooi. Het is een gezellig en knus huisje. Vanaf mijn bed kijk ik over de dijk naar de Oostzee. En kan ik heel veel ganzen zien vertrekken. Dus we zijn niet in het Elternhaus waarbij we ons steeds tot op het laatste moment moesten afvragen of we daar wel plek hadden.


Maandag begon de eerste week van Il2-injectie’s weer. Ik moest ook weer bloedprikken, dit ging in 1 keer goed! Ook moest ik een Thorax-foto laten maken en de EEG. Woensdag en vrijdag ging het bloedprikken ook goed.     
De eerste week van de Il2-injectie’s verliep iets beter als de vorige kuur, ik had wat minder pijn maar  had wel vaak hoge koorts en was er flink ziek van.  In het weekend voelde ik me weer iets beter en kwam mijn oom Marcel langs.  Dat was erg gezellig en een leuke onderbreking.  Hij bracht Rowyn zondag weer naar huis want die moest maandag weer naar school. Dat vind ik heel jammer, ik zal haar weer missen! 


  Gisteren ben ik opgenomen in het ziekenhuis, en moest ik ook eerst weer een ECG en een EEG laten maken. Alles was goed. Het gaat verder redelijk met me, ben nog wel megamoe en lig veel in bed. Ik kreeg weer de IL2-injectie en de antibody’s zijn weer gestart. Dokter Bianca kwam de pomp met antibody’s  voor deze laatste kuur aanhangen. Gelukkig deed de VAP het goed en zat het bloedafnemen ook een keer mee. Ook hoop ik deze keer dat ik snel uit het ziekenhuis mag en mee kan naar het zomerhuisje. Tjonge, wat kan ik ook uitkijken om weer naar huis te gaan en die donderdag daarop dat de mobiele pomp er weer af gaat in Groningen…ik loop nu wel erg vooruit te denken maar ja… 1 ding te gelijk. Het is nu echt aftellen met dit vijfde en laatste blok van mijn immunotherapie!

Aylin

11 opmerkingen:

Marina zei

Hoi Aylin,

Zet hem op die laatste kuur, mss zien we je maandag nog even dan zijn wij er ook weer.
Heel veel succes deze week.

Groetjes Marina & Ferenc

Anoniem zei

Hoi Aylin!
Nog effe volhouden nu die paar dagen....maar dat lukt jou wel!!het is nu echt aftellen gelukkig!!!!Dikke knuffel voor jou en paps en mams.

Tot gauw en liefs van de Wanschertjes

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Wat fijn dat je met de laatste kuur bezig bent, eindelijk kun je de dagen aftellen. Hou nog even vol, je bent een kanjer!

Liefs Monique Reinerink

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Wat fijn dat het aftellen begonnen is!! Lekker dat jullie in een vakantiehuisje zitten en hopen dat je daar ook snel weer naar toe mag. Heel veel succes en sterkte met de laatste loodjes, maar zo'n kanjer als jij lukt dat zeker!!
Groetjes ook aan je ouders.

Lieve groet,
Ingrid Deterink

Anoniem zei

Hoi Aylin,

De laatste loodjes en ik hoop dat ze meevallen. Ik hoop je spoedig weer eens in Borne tegen te komen. Succes de komende dagen en het is voorbij voordat je er erg in hebt. Groetjes ook aan de anderen en hoop dat het weer een beetje meevalt in de "ziekenboeg".

Marcel zei

Ha mijn Lieve Bikkeltje,

Hehe het zit er bijna maar je moet het nog heeeeeel even volhouden en dan ben je eindelijk weer thuis. Vanaf volgende week ben je weer lekker in je eigen huis met Rowyn, paps en mams en kun je eindelijk tot rust komen en goed aansterken en natuurlijk aankomen.
Komt allemaal helemaal goed Aylin !
Ik vond het heel erg gezellig weer even bij jullie te zijn in Greifswald en ben blij dat jou dat ook goed heeft gedaan.
Tot heel snel Bikkeltje !
Groetjes van ons allemaal hier.
Alice, Maureen, Dominique en oom Max natuurlijk. XXX en Knuffels krijg je thuis haha.

Anoniem zei

Ha die Aylin
nog even volhouden maar ook dat gaat jou zeker lukken
kanjer van de straat
doe je ook de groetjes aan je mama
en papa
Ik onarm je Willie Lansink

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Fijn dat je weer zo uitgebreid geschreven hebt. Leuk dat je weer foto's hebt toegevoegd. Heel veel sterkte met het laatste stuk van de kuur!

Veel liefs, ook voor je ouders en Rowyn. CarinAnoniem zei

Dag dapper ding,
Wat sla je je er weer goed doorheen! En wat fijn is het dat de laatste kuur er bijna opzit! Hou nog even vol.... en dan lekker naar huis.
Heel veel liefs, Irene

Wendy zei

Eindelijk de laatste kuur. Zet hem op! Het aftellen is begonnen. Wij en alle collega's van je mama tellen met je mee. Nog effentjes, meid! Toi,toi,toi.
Lieve groetjes van Wendy
(je weet wel, die van de kralen ;-)

Anoniem zei

Hoy Aylin,

Het berichtje van 31 oktober is van mij afkomstig, dan weet je het bij deze.

Groet Johan Peddemors