Aylin Harink

Aylin Harink

zondag 27 mei 2012

We zijn er klaar voor

Het was wel fijn dat ik nog een weekje thuis was. Zo ben ik nog eventjes een paar dagen naar school geweest. Elke keer een uurtje geweest maar het was heel gezellig. Ik heb ook nog afscheid genomen van mijn klasgenoten, ik ga ze wel heel erg missen.
Maandag ben ik begonnen met de vitamineA-zuurtherapie. Al snel had ik last van de bijwerkingen, zoals veel  vervelling, hoofdpijn. En ik mag niet in de zon...handig met dit warme weer. 
Het is allemaal heel spannend, we gaan bijna naar Duitsland. We zijn al druk aan het inpakken want we gaan maandag weg. Rowyn gaat dan de 1e week mee, dus vertrekken we met z'n vieren. Dat is veel fijner!
Het Elternhaus had alleen nog maar een kleine 1-persoonskamer voor ons. Verder zaten ze vol. Dus dan gaan we de 1e week in een leuk klein zomerhuisje.

Ik zie er wel tegen op, want de 1ste week is een week met heel veel scans en onderzoeken.
Zoals een MRI-scan, MIBG-scan, CT-scan, Bot-scan en beenmergpunctie. De laatste keer dat ik onder de scans ben geweest was in januari. Dus de uitslag daarvan is natuurlijk wel weer heel spannend!
In de 2e en 3e week word ik opgenomen in het ziekenhuis. Want dan begint de immuuntherapie. 

De afgelopen dagen heb ik nog een aantal mensen persoonlijk kunnen bedanken voor de acties, de kadootjes, de kaarten enzovoort. Anouk, Aniek, Eva, Pauline, Jolien, Daan en Pim bedankt voor alles.
Papa en mama zeggen dat het moeilijk is om iedereen te bedanken voor wat zij doen, al willen wij wel heel graag dankjewel zeggen tegen iedereen die met ons meeleeft, meedenkt op welke manier dan ook.

Aylin


Nee, wij hebben geen nieuwe auto, mocht dat al iemand denken.Wij mochten  woensdag een auto ophalen bij "Huiskes Kokkeler". Dit is een mooie fijne grote auto waar al onze bagage en de rolstoel ook  in kan. Deze auto hebben wij voor een half jaar in bruikleen gekregen. Wat een mooi gebaar. Dankjewel lieve mensen van "Huiskes Kokkeler" voor het sponsoren van deze auto, en dankjewel Bert voor het regelen ervan en zoveel meer.

Wij voelen ons gesteund door grote en kleine gebaren van mensen, kinderen maar allemaal even bijzonder. Wij willen dan ook het volgende zeggen, zonder dat wij iemand daarbij willen vergeten:

Dankjewel Erik voor je vakantieaanbod en zoveel meer ;  Dankjewel Gerrit voor je kazen;  Dankjewel Gabriël voor je uitnodiging in je restaurant;  Dankjewel mevr. van het gehaakte geluksengeltje;  Dankjewel Dirk voor het afknippen van je haren;  Dankjewel Diana voor het waterzuiverings apparaat;  Dankjewel Avia voor de tankbonnen;  Dankjewel Hans voor je films;  Dankjewel Fam .Olthof voor het plezier;  Dankjewel Max Hagrid voor je tomeloze inzet;  Dankjewel Maureen en Dominique voor jullie steun; Dankjewel Syl voor je bezoekjes in Groningen en zoveel meer; Dankjewel lieve buren en oud-buren voor jullie belangstelling;  Dankjewel Monique voor je tandem-aanbod;  Dankjewel "Montessori" leerlingen / docenten / betrokkenen en ouders voor al jullie creativiteit en betrokkenheid;  Dankjewel klas 2Aa.......jullie zijn bijzonder;  Dankjewel Marcel voor o.a het zilveren hartje en het leuke gesprek;  ;  Dankjewel "Hooiberg" leerlingen, leerkrachten en ouders voor jullie steun aan ons en Rowyn;  Dankjewel opa en oma, zonder jullie was het al jaren niet gelukt;  Dankjewel Otto voor je spontane bijdrage;  Dankjewel alle verenigingen voor al jullie enthousiasme;  Dankjewel bedrijven voor jullie sponsoring;  Dankjewel Ine, Irene, Margriet, Carin, Bertina ,Johan, Vera en fam. Roord voor jullie vriendschap;  Dankjewel Jaap, Cor, Annemarie en Han voor jullie tijd en inzet voor de stichting;  Dankjewel Alice/Nienke voor de prachtige hart-taart.;  Dankjewel Wanschertjes , familie, collega's,vrijwilligers voor jullie steun.;  Dankjewel al die lieve mensen voor jullie kaarten en reacties op dit blog, telefoontjes, kadootjes,  donaties, mailtjes, sms-jes.... maar vooral dank aan hen die ons helemaal niet kennen maar ons een warm hart toedragen.

We worden er zo langzamerhand stil van, het doet ons enorm goed, meer dan we jullie kunnen zeggen.

Emiel, Kum, Aylin en Rowyn

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag Aylin, papa, mama en zusje....

Jullie kennen me niet maar via Bibi ben ik op jullie blog terecht gekomen.
Ik wil jullie samen alle sterkte en goeds wensen bij het traject in Greifswald. En vooral jou Aylin, natuurlijk. Jij bent degene die alles moet ondergaan.

Marinde

Anoniem zei

Lieve Aylin, Rowyn Emiel en Kum,

Wat een prachtige woorden in je/jullie blog... En wat een lieve bedankjes. Zo bijzonder! Ik wil jullie, ook namens Daan en Pim heel erg bedanken dat we zo dicht bij jullie mogen zijn: in gedachten, via kaartjes, mail, dit blog en vooral de bezoekjes over en weer. Ook voor ons is dit heel speciaal!!! De komende maanden zullen weer niet de gemakkelijkste zijn. Wij denken aan, duimen voor en sturen jullie al onze positieve gedachten. Heel veel sterkte! Liefs en een dikke knuffel Ine en co.

Anoniem zei

Lieve Aylin & familie,

Wat een lieve woorden van jullie, maar jullie hebben alles dubbel en dwars verdient. Fijn dat Rowyn mee mag naar Duitsland! Ik wens jullie heel veel succes & sterkte de komende 3 weken in Duitsland.

Lieve groet,

Ingrid Deterink

Anoniem zei

Lieve Aylin, Rowyn, Kum en Emiel,

Héél veel geluk, liefde, warmte en vooral gezondeheid toegewenst in Greifswald. Het is jullie door zeer velen gewenst.

Reinout Lentink.

Anoniem zei

Heel veel sterkte en succes in Greifswald. Ook hier zullen jullie je samen weer doorheen slaan, jullie zijn kanjers. Een hele dikke knuffel voor Aylin!
Liefs Jeroen, Monique, Marthijn en Lucas.

Anoniem zei

Aylin,
We hebben elkaar maar een enkele keer gezien op M2.
Wij vinden je een topper en een lieve schat.
Succes daar in Duitsland. We denken aan je.
Een dikke knuffel en kus.
Maud

Anoniem zei

Heel veel sterkte de komende tijd!

We denken aan jullie!

Jan, Angelique, Sylke en Imke Goorhuis

Anoniem zei

Hallo Aylin, Rowyn, Kum en Emiel.

Mooi dat er zoveel mensen zijn door wie jullie je gesteund voelen!
Heel veel sterkte de komende tijd in Duitsland. Fijn dat jullie deze week samen zijn.

Veel liefs, Carin