Aylin Harink

Aylin Harink

woensdag 9 mei 2012

Veel steun...bedankt !

Afgelopen week heb ik veel kaartjes, reactie's en telefoontjes ontvangen. Allemaal bedankt voor jullie steun! Ook hoor ik dat mensen en kinderen in actie zijn gekomen voor de stichting. Ik vind dit heel speciaal en erg lief van jullie. Het is fijn om te weten dat jullie met mij meeleven, ook nu ik straks naar Duitsland ga. Het komt ook steeds dichter bij dat vind ik wel heel spannend.
Ik ben me nu ook aan het voorbereiden op de 21ste. Mijn vader heeft een moeder gesproken die met haar zoon in Duitsland zat. Van haar hebben we al meer informatie gekregen, dat is wel fijn!

Ik heb ook veel aan Bibi Boers moeten denken. Ik was erg geschrokken toen ik hoorde dat ze was overleden. Het is zo oneerlijk, ze heeft zo dapper geknokt. Maar dat geld ook voor meer kinderen waarvan ik weet dat ze er niet meer zijn. Ook aan hun moet ik vaak denken, en dat maakt me verdrietig. 

De oncologe belde dat ik w.s de 14e al moet beginnen met Retinoic acid (vitamine A-zuurtherapie). Dit zijn tabletten. Dit hoort ook bij de therapie in Duitsland. Mijn oncologe gaat het proberen de controle hiervoor te regelen met het ziekenhuis in Enschede.

We hebben deze week ook een bericht gekregen op onze klachtenbrief over de morfinefout. Hierin stonden de excuses van het ziekenhuis in. Ook hebben ze duidelijke maatregelen genomen, om de kans te verkleinen dat deze fout ook bij andere kinderen gebeurd. Ik ben blij dat ze hier toch iets mee gedaan hebben, super!
  
De afgelopen dagen ben ik weer naar school geweest heel kort, af en toe een uurtje. Het was wel vermoeiend maar ik vond het erg leuk om weer gewoon in mijn klas te zitten, even het gevoel van normaal. Ook zijn weer een paar vriendinnen langs geweest, dat was gezellig!

Aylin

5 opmerkingen:

Soysanna zei

Wij wensen je heel veel sterkte en ook heel veel succes toe in Duitsland. Succes in de vorm dat het gewoon allemaal zal aanslaan en dat jij straks weer lekker mag leven.

Fijn dat er veel mensen meeleven met jou en met je familie.
Blijf zo sterk.... dan kom je een heel eind.

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Voor zo'n kanjer als jij komt iedereen in actie!!! Dus ook het Montessori College Twente met de hele school.
Enorm leuk dat je deze week weer even op school bent geweest. Misschien zie ik je de komende dagen nog een keertje. Geniet nog lekker thuis met iedereen voorafgaand aan de volgende stap in Duitsland. Tot snel!

Lieve groet,
Ingrid Deterink

Anoniem zei

Ontzettend goed nieuws dat je naar Duitsland kan en dat het vergoed wordt. Super om te lezen dat er van alles georganiseerd wordt en dat er zoveel mensen met je meeleven. Ik denk ook dagelijks aan jou en hoop dat de kuur in Duitsland aanslaat, zodat je weer een normaal leven kunt leiden. We duimen voor je, kanjer!

Liefs Monique Reinerink

Anoniem zei

Hallo Aylin,
Ik zit ook op Montessori. Ik wens je veel succes. Ik vind het ook heel erg knap dat je er zo mee omgaat. Ik zou dat zelf niet kunnen, denk ik. Net zoals iedereen zegt geniet nog van de dagen thuis, hier in Nederland. Maak het nog lekker gezellig!! ;)

Groetjesss Manon(Ik zit trouwens in klas 1Ab:)

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Fijn dat je meer informatie hebt gekregen m.b.t. de behandeling in Duitsland. Ik kan me voorstellen dat je wilt weten wat je moet verwachten.
Er is soms inderdaad weinig eerlijkheid te ontdekken in het leven. Logisch dat het jou verdrietig maakt. Sterkte!
Fijn dat de klacht tot verbetering heeft geleid. Al blijft het natuurlijk heel vervelend dat dat nodig was...
Ik hoop dat je ook de komende dagen regelmatig naar school kunt.

Veel liefs, Carin