Aylin Harink

Aylin Harink

maandag 9 april 2012

Op naar week 2

Er is alweer een week van bestraling voorbij. Donderdag moest ik onder de Ct-scan want het bestralingsplan werd bijgesteld. Het gebied was namelijk wel erg krap afgemeten. Hierdoor was het wel elke keer passen en meten om het hele gebied te bestralen. Mijn radiotherapeute heeft er nu voor gekozen om het veld groter te maken.

Afgelopen vrijdag was Rowyn mooi vrij van school en ging ze ook mee naar Groningen, dat vond ik wel fijn. Zaterdag ging ik samen met mijn ouders en Rowyn heel even winkelen in Enschede, maar ik ging wel in de rolstoel want ik werd er heel snel moe van.
Vandaag had ik geen bestraling omdat het 2e paasdag was maar daarom moet ik aanstaande zaterdag terugkomen voor die bestraling.  Het gaat wel goed met me, ben alleen nog heel moe en heb soms een beetje een branderig gevoel op mijn buik. Ook vermindert mijn eetlust een beetje, dat vind ik wel jammer.


Elke keer na een bestraling krijg ik van het ziekenhuis een bestralings-kraal voor aan mijn kanjerketting. Deze kanjerketting heb ik al vanaf het begin dat ik ziek ben, en bestaat uit allemaal kralen met een betekenis. Bij elke handeling krijg ik een kraal, bijv. voor elke chemo, operatie, bloedprikken, bloedtransfusie's, enz...
Het verteld eigenlijk het hele verhaal dat ik meemaak. Onderhand is deze ketting al heel lang...
hij is al bijna 4 meter!! En hij word nog langer... Ik vind het bijzonder dat ik deze ketting heb.

Vanaf morgen ga ik met de taxi want het is voor ons te vermoeiend om de hele tijd heen en weer te rijden. Ik kan morgen weer lekker afstrepen. Nu nog 15 dagen te gaan...

Aylin

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn dat afstrepen. En ook prettig dat jullie met de taxi kunnen. Hoeft er niemand op de weg te letten.
En wat die ketting tjee wat een lengte en ja hij wordt nog langer maar het einde is in zicht. Volhouden nog en we duimen voor je. Fam. Engberink

Anoniem zei

Hoi Aylin,
Heel veel kracht toegewenst deze dagen.
Het is af te tellen, deze kralen.
Mooi dat je met de taxi kunt rijden, dat is een stuk rustiger voor iedereen. Ik brand weer een kaarsje voor je!
Reinout Lentink.

Mariska zei

Hee Aylin ♥
Je doet goed je best ga zo door!
Die ketting die je hebt heb ik al een keer vaker gezien, namelijk in de film; achte groepers huilen niet. Heb je die film als eens gezien? Het gaat over een meisje die eigenlijk best wel op jou lijkt! Zei had ook zo'n kettting!
Fijn dat het weer ietsje beter gaat!
Liefs,
Mariska

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Wat is die ketting al superlang, ik krijg kippenvel van het verhaal dat daar aan vast zit. Heel bijzonder dat je 'm hebt. Nog 15 dagen, wat fijn dat de eerste week erop zit. En nu kun je weer een paar dagen afstrepen. Goed dat jullie nu met de taxi gaan, dat geeft een klein beetje meer rust.
Ik hoop dat de bijverschijnnselen niet te heftig voor je worden en duim daarvoor. Heel veel sterkte, liefs en groeten ook voor de rest van de familie, Ine en co.

Anoniem zei

Hoi lieve Aylin,

Wat is de ketting al ontzettend lang, maar wel heel bijzonder! Nu kun je echt aftellen, hoop dat je niet te veel last krijgt van de bijwerkingen. We duimen voor je!
Heel veel sterkte & kracht voor jullie alle vier de komende dagen!

Lieve groet,

Ingrid Deterink

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Bijna op de helft. Fijn dat de taxi uitkomst biedt. Al blijft het natuurlijk wel vermoeiend, elke dag op en neer. Sterkte!!

Liefs, Carin

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Heel veel sterkte voor de komende week!

Liefs en een dikke knuffel

Ine en co.

Anoniem zei

lieve mensen,
Ja een heel bijzondere ketting..Aylin, maar 4 meter.Dat is echt heeel erg lang. Ik hoop dat het een mooie luxe taxi is waar jullie nu mee rijden en dat jullie niet zo moe er van worden.
volhouden nog allemaal.En Aylin..hou je goed.
Lieve groeten,
Ingrid

Anoniem zei

na een klein rekensommetje kwam ik er achter dat de dag van heen en weer rijden voorbij zijn...
wacht op volgende berichtje

Ingrid