Aylin Harink

Aylin Harink

donderdag 15 december 2011

weer 10 dagen chemo ...en nog eens goed nieuws.

Gisteren was het de bedoeling dat ik zou beginnen met de chemo. Op de afdeling was het een verrassing dat ik kwam. Ze hadden me vandaag verwacht.Wij hadden het toch echt wel goed. Mijn eigen oncologe was in Amerika en daarom hadden we een gesprek met een andere oncologe. Nou er was van alles mis gegaan. Deze oncologe was het vergeten door te geven aan de afdeling en de apotheek dus de chemo was nog niet klaar. Dat was dus weer flink balen, die ene dag extra hier, ach dat doet het hem ook niet, maar het is al de zoveelste keer dat er iets mis gaat.
Maar gelukkig ging het aanprikken van de VAP-catheter super. Ik wil in het vervolg  op de poli alleen nog maar door Trudy, Edith en Nathalie geprikt worden, zij kunnen het tenminste goed!
Vanmorgen ben ik dan toch begonnen met de chemo.Voel me redelijk goed maar ontzettend moe.

Mijn eigen oncologe, net weer terug uit Amerika, is vandaag ook nog langs geweest en had heel goed nieuws! De uitslag van de tumorweefsels was binnen. Gelukkig bleek de nieuwe tumor ook een ganglioneuroblastoom te zijn. Dat betekent dat er al wel kankercellen uitgerijpt waren en/of dood. Dat was een hele opluchting...voor ons allemaal. De oncologe kan weinig zeggen over mijn kansen, maar zei wel dat ik aan de goeie kant van de medaille zit.  
Het blijkt dat de chemo zijn werk heeft gedaan en dat het goed is dat we door gaan met deze behandeling.

Gelukkig, er zit alweer een dag erop...

Aylin.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Super hier ga je voor. Dat is even balen een dag langer maar met dit nieuws is het toch weer een stuk makkelijker vol te houden.
We hopen dat je een fijne rustige kamer hebt. Volhouden meisje , mama en papa ook . We denken aan jullie en duimen voor je.
Sterkte maar weer groetjes en een dikke kus van Aniek Marili , Loes ( ook een knuffel van Loes) Cor en bertina

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Gefeliciteerd met het goede nieuws! En fijn dat het aanprikken nu goed ging. Jammer dat er toch ook weer iets is misgegaan. Ik kan me voorstellen dat je daar op z'n zachts gezegd niet vrolijk van wordt. Maar als ik jouw verslagje lees, zet je je daar ook weer snel overheen en ga je er voor. Heel veel sterkte!

Groetjes, Carin.

Max zei

He Aylin ( en papa en mama natuurlijk ),
Slecht begin van de nieuwe kuur maar toch wel hele mooie berichten en dat maakt wel veel goed he Bikkeltje. Heel veel succes en de groetjes van ons allemaal. Probeer morgen papa nog wel even te bellen.
Tot later Bikkeltje,
Groetjes Maureen, Alice en X Max

Anoniem zei

Lieve Aylin,
Aan de goede kant van de medaille!!! Wat geweldig om te horen. Een medaille die jij met stip verdiend. Ondanks alles wat er steeds misgaat lees ik steeds weer een positief verhaal en dat is jouw kracht! Heel vee sterkte en een dikke knuffel ook voor je ouders en Rowyn want dat zijn ook toppers!
Ine en co.

Anoniem zei

Hoi Aylin en Kum,

Jammer dat je weer startproblemen had met het beginnen van de kuur maar wat een goed nieuws van de uitslagen. Je hebt nu wel een dag vertraging en ik hoop dat je desondanks toch op tijd met de kerst thuis bent waar je zo naar uitziet. Even doorbijten nog en dan komt het allemaal goed.
Ik heb nog even contact met Rowyn en je vader gehad aan de telefoon die nu samen thuis zijn.
Groetjes ook aan je moeder en ik zal voor je duimen.

Groet Johan Peddemors

Anoniem zei

En ....fijn positief nieuws toch...aan de goede kant van de medaille ! Lieve groetjes Margriet