Aylin Harink

Aylin Harink

dinsdag 6 december 2011

joepie, ik ben er weer!

Gisteravond ben ik thuis gekomen. De artsen waren hierover nog niet zo enthousiast maar ik heb hun weten te overtuigen. Vlak voordat ze bij mij langs kwamen voor controle heb ik me met behulp van mama in de stoel gewerkt. Zo konden ze mooi zien dat ik al kon zitten. Ik heb mijn allerbeste glimlach opgezet, of dat hielp weet ik zo net nog niet...
Zij vonden dat ik me eigenlijk meer moest kunnen bewegen voordat ik naar huis mocht. Nou, dat ging nog niet zo gemakkelijk, ik kon nauwelijks alleen lopen, of zelf in en uit bed komen.Toch mocht ik gaan.
Ik ben zo blij dat ik weer thuis ben en ook al gaat het allemaal nog erg moeilijk, ik weet zeker dat ik thuis sneller zal herstellen dan in het ziekenhuis. Het gaat vast elke dag beter.

Vandaag heb ik te horen gekregen dat ik woensdag 14 december word opgenomen voor de volgende chemokuur van 10 dagen. Dat is al wel weer snel maar ik weet dat het nodig is voor de behandeling. Ik ben enorm blij dat de operatie goed is verlopen en ik ga er weer tegenaan. Eerst ga ik mijn best doen om te herstellen. Als verder alles tijdens de chemo goed gaat, dan ben ik net voor de kerst... het allerleukste feest van het jaar, weer thuis!!!

Aylin.

23 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Aylin,
Wat fijn dat je weer thuis bent en dat we op deze manier contact met je kunnen houden.
Ik heb heel veel bewondering voor je.
Je bent een superkind.
lieve groetjes juf Bertine Simon

Anoniem zei

Al thuis wat super. Wat sterk ben je toch. Nu lekker bijtanken thuis en even genieten van het feit dat jullie met z'n vieren zijn.

Groet en veel liefs van Aniek, Marli, Loes ,Cor en Bertina

Casey zei

Lieve Aylin,
Wat mooi om te horen al dat goede nieuws!
Top dat je weer thuis bent.
Ik zie je snel weer!
Je doet het echt super.
Hvj, dikke kus Casey.

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Wat knap van je dat je ondanks alles de artsen hebt weten te overtuigen dat het echt beter is dat je weer naar huis gaat.
Fijn dat het dan ook gelukt is en dat je je maar snel weer beter voelt en opknapt.
Thuis ben je dan toch op je best en heb je alles en iedereen om je heen.
Groetjes ook aan je ouders en Rowyn.

Johan Peddemors

Marc zei

Aylin,

super veel sterkte deze tijd! ik weet zeker dat het allemaal goed komt en dat je lekker kan genieten van die kerstboom! je verdient het. echt top hoe het nu gaat, we missen je heel erg op school, word snel beter!

groeten en xxx van Marc

Anoniem zei

Hai Aylin

Wat een verassing om te lezen dat thuis bent, ben heel blij voor jou. Heel veel sterkte en succes gewenst met je herstel en dan op naar de volgende horde!! Je doet het fantastisch!

Liefs Ine en co.

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Super om te lezen dat je weer thuis bent! Die artsen konden je allerbeste glimlach gewoon niet weerstaan ;-). We hopen dat je je snel weer wat beter voelt. Heel veel sterkte volgende week. Je kunt het, je bent een kanjer! Groetjes aan papa, mama en Rowyn.

Liefs Monique Reinerink

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Wat goed om te horen dat het beter met je gaat en dat je alweer thuis bent! We hopen dat je een hele leuke kerst hebt met je ouders en je zusje, en dat je snel weer helemaal beter bent en hopelijk nog een keer bij ons in de klas komt want we missen je!
Heel veel sterkte, je hebt nu al zoveel overwonnen dit lukt je ook nog wel!
Hele Dikke Kus van Sophie en Puck!

Marli en Marte zei

Lieve Aylin,

Fijn dat je weer thuis bent, en dat je gezellig thuis met je familie kerst kan vieren. We missen je erg in de klas, en hopen dat je snel weer terug komt! heel veel sterkte de komende tijd en weet dat wij er met de klas voor je zijn.
heel veel liefs Marte en Marli

Liz & Aniek zei

Lieve Aylin, fijn om dit goede nieuws te horen! Gelukkig kun je nu even thuis lekker uitrusten. Elke dag denken we aan je! de volgende chemo kom je ook wel doorheen! En als je dan weer thuis komt ben je lekker met je familie thuis met kerst ! We missen je erg in de klas ! We weten zeker dat je het je wel gaat lukken, meisje !
dikke kus en veel liefs van ons

Lara en Naomi zei

Lieve aylin.

Leuk dat je weer thuis bent! We missen je wel in de klas hoor. we wensen je in ieder geval een fijne kerst en we hopen je snel weer te zien.

Kusjes Lara en Naomi

Denise en suus zei

hee lieve aylin

echt super dat je weer thuis bent, we missen je echt heel erg,en we zijn blij dat het weer beter met je gaat :) we hopen dat je weer snel in de klas komt

dikke smakkert van Denise en Suus <3

tim en tjerk zei

heey aylin

leuk dat je weer thuis bent we missen je heel erg in de klas en we hopen dat je snel weer in de klas komt

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Fijn dat je weer thuis bent. Ik hoop dat het elke dag beter met je gaat.

Groetjes, Carin.

Anoniem zei

Een dikke knuffel van je tandarts. Ben erg trots op je. Tot snel

Anoniem zei

Lieve Aylin, wat fijn dat je weer thuis bent. Ik was helemaal verrast. Wat ben jij een sterke tante, zeg! En je hebt gelijk, thuis voel je je veel sneller wat beter dan in dat ziekenhuis. Hopelijk knap je snel wat op.
Hele dikke knuffel, Irene de Boer.

juf Els zei

Lieve Aylin,

Wat ben je toch een stoer wijffie! Jezelf gewoon even in de stoel hijssen en dan al die dokters om je vinger winden ;);) Ik kan me voorstellen dat ze dat niet konden weerstaan!! Je hebt groot gelijk dat je naar huis wilde hoor. Je eigen bed slaap toch altijd het beste?! Heerlijk dat jullie even met z'n vieren thuis zijn! Staat de kerstboom al?
Dikke kus,
juf Els

Anoniem zei

hoi Aylin
wat een goed nieuws dat je weer thuis bent ik hoop dat het snel beter met je gaat
groeten Daan

Anoniem zei

He Meis!!
Hopelijk gaat het alweer een beetje beter met je.....we wouden langskomen maar zijn allemaal verkouden,grieperig dus dat lijkt ons geen strak plan!Laat je lekker verwennen onder de kerstboom en hopelijk tot binnenkort!
Heeele dikke knuf van Noey, Rayel, Erik en Silvia

Wendy Droog zei

Nog 2 daagjes en dan gaat de kuur van 10 dagen van start. Meid, meid, meid wat heb ik een respect voor jou hoe jij dit allemaal ondergaat. Een hele dikke knuffel voor jou, je mama en de rest. Geef je een extra dikke knuffel aan je mama van mij? En wat heb je trouwens een super mooie kaart geschreven voor ons, collega's van je mama. Ik hield het bijna niet droog...

groetjes van Wendy (collega van je mama)

Anoniem zei

Hai Aylin,
Ik hoop dat je inmiddels weer een stuk opgeknapt bent. Woensdag ga je al weer naar het ziekenhuis, dan heb je alle nieuw opgebouwde kracht weer nodig. Wij wensen je heel veel sterkte voor de komende kuur! En we blijven aan je denken!

Liefs en groeten ook voor je ouders en Rowyn,

Ine en co.

Anoniem zei

Lieve Aylin,
we hebben enorm veel respect voor je vechtlust en doorzettingsvermogen. We duimen voor je dat de volgende kuur goed verloopt!
Veel kracht en sterkte.

hartelijke groet, ook voor Rowyn, mama en papa
Helma en Bram ter Beke

Anoniem zei

Lieve Aylin,

nu eens een berichtje van iemand die je niet kent maar die wel aan jou denkt.

Ik wens je heel veel sterkte toe en een hele dikke x van Esther

Vriendin van Syl