Aylin Harink

Aylin Harink

dinsdag 27 september 2011

Jammer...nog niet naar school

Het was mijn bedoeling om maandag naar school te gaan, alleen het ging niet, dat was enorm balen!. Ik had veel bot en spierpijn en was heel moe, ik ben dus niet gegaan, maar ik had wel heel veel zin!. Zondag had ik weer een neupogenspuit gehad voor de witte bloedlichaampjes, de spuit viel dit keer wel mee.

Vandaag is mijn mentor van school mr. Lentink geweest met een kaartje en een bos bloemen van al mijn leraren/leraressen, dat vond ik heel erg leuk! Morgen waag ik weer een nieuwe poging om naar school te gaan, ik zie wel.

Aylin

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Mijn naam is Carin. Ik ben een vriendin van je moeder en woon in Amsterdam. Het zal wel vreemd zijn om een reactie te krijgen van iemand die je helemaal niet kent. Ondertussen heb ik natuurlijk veel over jou gehoord en gelezen. Nu je zelf ook schrijft over hoe het me je gaat voelt het alsof ik je een beetje leer kennen. Ik hoop dat je je gauw goed genoeg voelt om naar school te gaan. Heel veel sterkte!

Groetjes, Carin.

ingrid zei

Hoi Aylin,

Hier even een reactie van vogido.Iederéén vraagt naar je en natuurlijk naar je vader. Voor sommige mensen die bij ons werken is het nog erg moeilijk en begrijpen ze het niet zo goed. Wel moet je van iederéén de groeten hebben en willen ze graag iets voor jou maken.
Ik hoop dat je snel weer naar school mag en dat je niet meer zo moe bent.

Veel liefs van Ingrid en Vogido.