Aylin Harink

Aylin Harink

maandag 30 december 2013

Al het goede...voor 2014!

De kerstdagen zijn weer voorbij, ik heb ze mooi samen met mijn familie kunnen vieren. Ook heb ik lekker vakantie, het is leuk om weer dingen te kunnen doen met vrienden. Ik hoop dat het nieuwe jaar veel goeds brengt voor mij, en voor anderen. In het nieuwe jaar moet ik 13 januari weer door de MRI- scan.

Ook moet ik 30 januari naar de vaatchirurg. Ze gaan dan een echo maken om te kijken hoe mijn aderen (de aderen waar ik geopereerd ben aan mijn tumor) er nu uitzien na de 2 operaties. Want ik heb vaak last van een koude rechtervoet en de ene voet is vaak dikker dan de andere. Ach deze klachten zijn niet het belangrijkste, peanuts, ik ben al lang blij dat tot nu toe mijn tumor niet is terug gekomen..wat wil ik nog meer. Tijdens de operaties hebben ze mijn aorta een paar keer geraakt en ze weten niet hoe het er nu precies uitziet, of het littekenweefsel of een vernauwing op die plek is. Op de MRI was dit niet helemaal duidelijk. Het is goed dat de chirurg een vinger aan de pols houd.

Het gaat verder goed met me. Ik kan zelfs weer meedoen met het hele programma van de gym op school! En ik kijk uit naar het nieuwjaarsgala op school. Ik ben blij dat ik dit allemaal weer kan doen.

Ik heb al een tijdje geen blogs meer gevolgd van anderen, omdat ik het soms heel erg moeilijk vind en er dan niet van kan slapen... Het klinkt misschien slap van me omdat ik weet wat hun doormaken maar dat wil niet zeggen dat ik niet met ze meeleef...zij zijn juist altijd in mijn gedachten.

Laatst keek ik op het blog van Anke, een volwassen vrouw die ook ganglioneuroblastoom heeft, 1 van de weinige volwassenen bij wie dit voorkomt. Haar kracht is een inspiratie voor mij! Zij had een prachtig motto op haar blog staan, namelijk: ''Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain!"
En zo is het maar net! Ik heb door de jaren heen geleerd om te gaan met mijn ziekte en heb er iets van geprobeerd te maken. Ik weet niet wat de toekomst brengt in het nieuwe jaar maar ik wens iedereen en mezelf fijne momenten toe!Al het goede gewenst voor 2014!!

Heel veel liefs, Aylin

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Fijn om te lezen dat het goed met je gaat en dat je geniet van het weer kunnen meedoen met vrienden en familie. Ik hoop dat het met je voeten (vaten) ook weer helemaal goed komt. Sterkte de 13de en de 30ste!
Ik denk dat niemand die jou de afgelopen jaren gevolgd heeft ook maar in de verste verte vindt dat het slap is dat je bepaalde blogs niet meer leest. Het lijkt me dat dat juist komt omdat je, vanuit je eigen ervaring, zo intens meeleeft en aan mensen denkt.
Het motto van Anke vind ik ook prachtig! Eentje om in te lijsten!!
Ik wens jou, je ouders en Rowyn een mooi 2014 toe, met veel mooie gebeurtenissen en momenten om van te genieten.
En veel plezier tijdens het Nieuwjaarsgala!!

Veel liefs, Carin

Anoniem zei


he Aylin
zal weer duimen voor je hoor
je bent en blijft onze kanjer
uit de buurt
veel plezier op het bal
geniet ervan
gr Willie

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Wat ben je toch een kanjer!
Ik wens jou en jouw familie alle goeds in 2014.

Groet, Marinde (zomaar een bloglezeres...).

Anoniem zei

Hey knappe meid,
Ik wens jou en je papa, mama en zusje alle goeds voor 2014. Wat fijn dat je weer kunt genieten en steeds meer aan het "normale" leven mee kunt doen. Ik vind je helemaal niet slap, integendeel..je bent de grootste kanjer die ik ken!
Dikke knuffel van Monique Reinerink

Marcel zei

He lieve Bikkel,
dat heb je er weer mooi neergezet.
Allereerst zal niemand jou slap vinden want je hebt het tegendeel al bewezen !
Nu gewoon genieten en leven dat is het allerbelangrijkste, we gaan er een zo mooi mogelijk jaar van maken mijn Bikkeltje.
Ben wel benieuwd hoe je er uitziet met het Nieuwjaarsgala haha.
Tot snel weer !
gr. Maureen, Domi en oom Max

Anoniem zei

Lieve Aylin

Wat heb je dat weer mooi geschreven. Precies zoals het is.
Wat fijn dat je er zo van geniet dat het goed met je gaat. Wij geniet 100 procent met je mee!
En alle goede energie die hieruit voortkomt, daarvan sturen we in gedachten ook een deel naar de mensen die het heel goed kunnen gebruiken. Dan wordt het hopelijk een win-win siutatie. Je bent een prachtig mens en ik ben blij dat ik je ken :-)
Liefs en een dikke knuffel voor allemaal

Anoniem zei

Sorry naam vergeten hahaha

Ine en co.