Aylin Harink

Aylin Harink

vrijdag 31 augustus 2012

Over de helft...

Het was weer fijn om in het Elternhaus te slapen.We konden nu ook elke ochtend gewoon iets later naar het ziekenhuis gaan voor de injecties, dus dat was fijn.Vrijdag had ik dan de laatste Il2-injectie en laatste EEG, maar ik moest zaterdag nog wel terug komen voor een nieuwe mobiele antibodypomp die dan tot en met donderdag zal lopen. In het weekend heb ik eerst lekker rustig aan gedaan en verder hebben we nog lekker gewandeld in plaatsjes om Greifswald, dat was wel goed voor mijn beweging. Ik kreeg in het weekend alleen enorm veel last van jeuk irritatie op mijn huid, dat komt ook door de therapie. Dat is wel irritant maar het word gelukkig nu al wel minder. voel me wel redelijk goed, en de pijn is veel minder als het vorige blok.

Maandag gingen we eerst nog naar ziekenhuis want ik moest nog bloedprikken. En we moesten weer eens een uur wachten voor alle medicijnen en toen konden we eindelijk naar huis. Rond 20.00 waren we thuis gekomen. De volgende ochtend heb ik lekker uitgeslapen in mijn eigen bed, het is echt fijn om weer elke keer thuis te zijn, weer in je eigen omgeving. We zijn over de helft van de behandelingen in Duitsland. Nu nog twee blokken te gaan!

Gisteren moest ik naar Groningen om de mobiele pomp te laten verwijderen, bloedprikken en controle. Ik zou dan ook om 10.30 aan de beurt zijn maar het liep weer eens flink uit... Tijdens het wachten had ik weer wat bekende gezichten gezien. Ook Julian en zijn ouders heb ik ontmoet,  Julian zet 'm op!
Uiteindelijk waren we om 15.15 weer thuis, een lange dag dus weer op het ziekenhuis. Om in beweging te blijven ben ik later op de middag nog met mama wezen fietsen Het was wel weer even heel raar, zwaar en wennen en ik moest goed proberen mijn balans te vinden anders viel ik echt van mijn fietst af. Vanochtend had ik ook erge spierpijn maar dat is gewoon een kwestie van opbouwen. Vandaag ben ik ook weer begonnen met de VitamineA-zuurtherapie, die ik dan twee weken moet blijven slikken. Ik ben wel weer aan het afvallen maar dat komt doordat ik na elk blok weer vocht loslaat. Dat is niet zo gek, maar ik doe mijn best om op gewicht te blijven, het blijft een gevecht met dat eten.

Volgende week begint school weer. Ik doe dit jaar weer over want ik had ook wel heel veel gemist. Dat ik het jaar over doe vind ik niet zo erg. Ik heb erg zin om weer naar school te gaan en mijn nieuwe klas te ontmoeten!

Aylin

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Aylin,

Fijn dat de pijn een stuk minder is. Maar jeuk kan ook erg hinderlijk zijn, soms zeker zo vervelend als pijn. Gelukkig wordt dat nu dus minder. Ik kan me voorstellen dat het fijn is om te weten dat je over de helft bent met de behandeling. Jullie brengen heel wat uren in ziekenhuizen door als ik dat zo lees. Lijkt me heerlijk als dat straks voorbij is.
Ik hoop dat je weer kunt genieten van de schoolbanken. In een nieuwe klas, maar ik denk dat je de meeste klasgenoten wel kent.
Sterkte met het bewegen en met eten. Iedereen die wíl afvallen moet moeite doen om eten te laten staan, jij moet moeite doen om te eten... Heel veel succes!!

Veel liefs, Carin

Anoniem zei

Hey aylin,
Ik vind het super voor je dat je over de helft bent!👍
Die jeuk moet wel erg vervelend zijn....
En het is natuurlijk ook heel fijn dat je weer best veel thuis bent!
Groetjes sophie. ( zusje van benthe)

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Wat fijn dat je al op de helft bent, je bent echt een kanjer!!
Hopelijk zakt de jeuk snel af. Leuk dat je weer zin in school hebt, ik zou het super vinden om je weer te zien rondlopen bij ons. Succes weer thuis en probeer ook te genieten! Ik blijf zeker via Rowyn ook goed op de hoogte.

Groetjes Ingrid

Anoniem zei

Hoi lieve Aylin,

Ondanks dat ik nog nooit een bericht bij jou heb achtergelaten volgende ik ook wel via het blog KanjerGuusje, je blog.

Ik ben blij voor jou dat je weer meer thuis bent en ik hoop dat het goed mag gaan. Veel plezier op school. Houd moed!

Veel liefs uit het Noorden van
S

Anoniem zei

Hoi Aylin,

Hoe gaat het op school
weer even normale omgeving
Blijf aan jullie denken
succes met alles en goed te lezen van je vakantie weekend..heerlijk.
Wij waren een weekend op camping in deurningen enhet wassuper leuk

Liefs uit hengelo
Ingrid

Anoniem zei

Lieve Aylin,

Heel veel sterkte en succes met je vierde kuur! Hopelijk mag je tussendoor weer in het elternhaus blijven.

Lieve groet,

Ingrid Deterink